PR CUAET
-
Мається на увазі дозвіл на перебування в Канаді
-
Ні, повинна бути повна інформація
-
Ссылка не на оплату, а на страницу консульства toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Я памаятаю що ні, але при подачі копію WP теж треба
-
Ловити слоти може близька людина 1 ступіні спорідненості
-
У листі немає ні переліку документів що треба мати при собі, ані посилання на сплату послуг. Це так і має бути?
-
Та вот не помню)
-
В посиланні з підтвердженням запиту, посилань на оплату немає Чи має бути наступний лист? Дякую
-
Всем привет,у меня есть сейчас стади пермит но в нем стоит ограничение на работу.Кто знает как убрать ограничение или может кто то подскажет как получить син номер с визитор рекорд или вот таким стади.
-
А там є адреса проживання?
-
Тому що апойтмент на його імʼя. І я дуже сумніваюсь що мене приймуть
-
А если мы уже меняли адрес после приезда?
-
Ну у мене такий самий лист 🤷🏻♂️ що там ще має бути?
-
Тепер питання Чи дійсний цей слот Якщо немає більше ніякої інформації Крім часу і дати :/
-
В мене є своя якій 10 років 😂
-
Доброго вечора, Дивлюсь не дуже активний день у офіцерів сьогодні був… Трішки дам всім надію і віру в те, що потроху вони все-таки працюють. Ukrainian Family Reunification. Подача 28.10, 2+1 eligibility 13.03 і далі тиша.. Всі документи доєднувала одразу, тому дозапитів не було. Єдине, написали LOE по military. Дуже вдячна цій групі за підтримку, надію та бажаю всім швидкого отримання PR!!!
-
Відвезіть, будь ласка, мою дитину, яка молодша 16ти)))😁
-
Ні. В електронному листі указано!
-
Оплатити оформлення закордонного паспорту потрібно завчасно чи можна на місці?
-
Дякую! І наскільки мені відомо я можу малого не брати. Можна приїхати з фото?
12 Jan 2024, 17:45
249857/459703
4 minutes ago