PR CUAET
-
Розкажу власний досвід отримання довідки в Едмонтоні можливо комусь цікаво час очікування. 25 жовтня відправила лист з витягом з дії в Консульство. 7 листопада отримала документи завірені з перекладом. 14 днів весь процес. В сумі все разом через Canada Post приблизно 80$. Там же і замовлення(відправлення) коштів до Консульства робиться.
-
Дякую, я так розумію, навіть якщо попередній паспорт ще дійсний, то немає значення.
-
1 рік
-
Скільки часу буде діяти ця програма для українців?
-
На форумі читав що надсилають pfl якщо різняться дані між анкетами в material аспектах, що часто приводить до відмов з текстом we're not satisfied with your explanation. Чи не буде замовчування факта громаднства іншої країни material misrepresentation з метою отримати cuaet яке мало бути лише для українців?
-
Тобто якщо не ставити галочку то платити лише першу частину 570$ (application processing fees). А 515$ (right of permanent residence fee) нетреба? Чи це вірно? Дякую
-
Я головний заявник, може не чітко написала в першому повідомленні. В мене все ок є робота, є номінація
-
Якщо він головний заявник по AOS це означає що в нього є job offer і постійна робота в Канаді. Якщо відряжєення звязані з якоюсь іншою роботою, і мішають Альбертівській - це пряма дорога до втрати номінації
-
Хтось нещодавно репортив про технічну помилку у формі, яку заповнюєш після ITA? Якщо так, то скільки приблизно очікували відповідь від техпідтримки?
-
Дякую! Там заплутано, бо він не працює в Канаді, а має ФОП в іншій країні. Я запишусь до вас на консультацію на наступний тиждень (бачила, наче б то вільні дати є). Вже заявка на 90% готова, але є для мене сумнівні пункти. Ще раз дякую за вашу працю з цим чатом!
-
Залежить. Люди часто подаються на ПР з тої країни де беруть довідку, і в тому випадку вона зазвичай дійсна 6 місяців
-
Залежить від програми. Якщо це не є частиною кваліфікації (наприклад ПР для родичів чи після Номінації) то потрібна лише інформація, і дипломи не обовязкові
-
Якщо відрядження від компанії по якій джоб офер в межах роботи по якій подавалися, то мало б бути ок. ЗП ж платять в Канаді? Та і на федеральному етапі це навряд чи стане питанням - тому заповнюйте як є
-
Соответственно нужно подгружать аттестаты и дополнение к ним, или указывать эту информацию в форме, но загружать только высшее образование? Подскажите пожалуйста!
-
По In-Demand особливо якщо подалі від Торонто - то шанси прям хороші
-
Та ні, я її просто відкриваю, натискаю на поля і пишу що треба. В самому акробаті ніякі кнопки натискати не треба
-
Заявка по провінційній номінації (Alberta Opportunity Stream).
-
Ну зараз вже пізно щось робити, але на ПР показуйте все як треба, бо там перевірки будуть нормальні, а не як в КУАЕТ. Тому якщо два рази не вказати і зловлять - то біда
-
Так
-
Уточніть яка заявка (яка програма) і яка провінція
12 Jan 2024, 17:45
25004/466883
about a minute ago