PR CUAET
-
Ну тоді так. Питати консультантів.
-
www.google.com/search?q=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D1%96%D0%BD+%D0%B4%D1%96%D1%97+%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C&oq=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D1%96%D0%BD+%D0%B4%D1%96%D1%97+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYOTIICAIQABgWGB4yCAgDEAAYFhgeMggIBBAAGBYYHjIICAUQABgWGB4yCAgGEAAYFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB4yCAgJEAAYFhgeMggIChAAGBYYHjIICAsQABgWGB4yCAgMEAAYFhgeMggIDRAAGBYYHjIICA4QABgWGB7SAQgzNzE0ajBqN6gCALACAA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Хотя гугл каже що таки так
-
Не готовий стверджувати.
-
Та немає за що.
-
Дякую
-
Ну напевно ж. Люди то різні. Чи як це Ви уявляєте?
-
анкети різні на кожного?
-
Вона дійсна 6 міс, якщо людина була в країні.
-
Власти в конверт і відправити.
-
Як відправити витяги про несудимість до консульства на дві людини в одному конверті, одна з яких в Украіні? Потрібно дві анкети ?
-
питання треба чи ні залишатися у Канаді увесь процес розгляду PR основному заявнику має різні трактовки у імміграційних адвокатів та консультантів. Бо на офіційному сайті IRCC на презентаційної сторінки є оце "треба через увесь процес", але на базовой сторінки де сама Public Policy - цього нема. Тому кожен вирішує сам - пока не буде роз'яснень чи хтось з адвокатів не отримає офіційну відповідь на свій запит. Я тільки процитую думку одного з адвокатів, який трактує, що знаходитись увесь процес в Канаді не треба: Temporary public policy to grant permanent residence to certain Ukrainian nationals with family in Canada www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-pr.html Это официальный первоисточник всех публично доступных сведений, которые имеются о программе Pathway to permanent residence — Family reunification for Ukrainian nationals. В требованиях программы сказано, что заявитель должен находиться в Канаде как на момент подачи заявления, так и на момент получения PR. Ни в одном официальном документе (включая Public Policy) нет требования «находиться в Канаде с момента подачи заявления до момента получения PR». ⚠️ Поэтому читаем требования ровно так, как они прописаны: 🔸На момент подачи заявления по Pathway to permanent residence — Family reunification for Ukrainian nationals заявитель должен физически находиться в Канаде. 🔸На момент получения PR по данной программе заявитель должен физически находиться в Канаде. И всё! Технически он может приехать в Канаду, подать заявление, уехать из Канады. Нет требования «высиживать» — и никто не может его наказать за невыполнение несуществующего требования. А уж с завершением процесса и получением PR совсем всё просто — получить PR можно только внутри Канады, без вариантов. Оговорка: всей правды мы не знаем нас могут ожидать дополнительные разъяснения от властей по этому вопросу, но исходя из того, что официально сказано сегодня (а программа уже открыта, заявления принимаются, то есть требования финализированы!) всё вышесказанное в силе. И шансы за то, что что-то изменится, меньше чем мизерные.
-
Я так зрозумів, що цей чат якраз для програми оголошеної 24 жовтня 2023 року для українців, які мають родичів в Канаді у яких є PR чи citizenship. Тому не уточнював у першочерговому запиті. Але розумію шо люди можуть писати в цей чат і з інших питань, тому намагатимуся конкретизувати свої питання в подальшому. Я хочу ше уточнити в рамках вищезгаданої програми чи потрібно залишатися всередині Канади після того як подасишся на PR ззсередини Канади? Чи можу я виїхати з Канади одразу після подачі, а потім приїхати коли буде позитивне рішення про надання PR?
-
Здраствуйте такая проблема не указал польский паспорт в заявке на куаэт,что делать если подаваться на федеральную программу ,может какое-то письмо им отправить какую-то форму или уже ничего не сделать