PR CUAET
-
Я так зрозумів, що цей чат якраз для програми оголошеної 24 жовтня 2023 року для українців, які мають родичів в Канаді у яких є PR чи citizenship. Тому не уточнював у першочерговому запиті. Але розумію шо люди можуть писати в цей чат і з інших питань, тому намагатимуся конкретизувати свої питання в подальшому. Я хочу ше уточнити в рамках вищезгаданої програми чи потрібно залишатися всередині Канади після того як подасишся на PR ззсередини Канади? Чи можу я виїхати з Канади одразу після подачі, а потім приїхати коли буде позитивне рішення про надання PR?
-
Здраствуйте такая проблема не указал польский паспорт в заявке на куаэт,что делать если подаваться на федеральную программу ,может какое-то письмо им отправить какую-то форму или уже ничего не сделать
-
Мы распечатали, заполнили, заверили у нотариуса, отсканировали и добавили в заявку. Я написала Вам свое мнение о том, откуда взяли что должно быть в электронном виде - из требований ко всем другим формам. К этой они не относятся. Я так считаю и сделала на свое разумение.
-
Привет! Вопрос по заполнению формы imm5669: нужно ли указывать школьные годы в таблице, если есть высшее образование? Спасибо
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка чи хтось среед присутніх хто подавався на PR в Онтраріо за професією NOC 94219 – Other products assemblers, finishers and inspectors. Як Ваші успіхи? Є шанси?
-
Схоже, що це написано щодо всіх інших форм, бо вони дійсно заповнюються онлайн.
-
Як не роздруковувати, якщо там потрібен підпис громадянина Канади. Нотаріус звіряє підпис, документи і завіряє.