PR CUAET
-
Зловили ?
-
Хай мама візьме з собою свідоцтво про шлюб. Чергу можна передавати родичам
-
З одного аккаунту?
-
Ще є слони сьогодні?
-
З черги не треба видалятися ?
-
Меня радует , что хотя бы другие словили слоты !! Значит есть надежда
-
Всім привіт. Кому цікаво щодо довідок з Німеччини. Замовляли самостійно. Платили через Paysend. Хвилювались, що в чеку, який нам надали після оплати, не було написано прізвища, хоча в коментарі до оплати писали за кого оплачуємо. В одному конверті відправили заявки на 2 різних людей з різними прізвищами, не родичів . Сьогодні прийшов лист з 2 довідками. 22 липня відправили, 3 вересня отримали – 1,5 місяця. У листі надіслали: - заяву з підписом нотаріуса, - чек про сплату, - копію закордонного паспорта, - копію німецького посвідчення особи.
-
У мене було 3 пристрої планшет макбук та телефон, ще брат зайшов з свого телефону в мій акаунт тож було 4 пристрої
-
Підкажіть будь ласка, мануального терапевта в Едмонтоні...дуже потрібно..дякую 🙏
-
З діабетом 1 типу отримують ПР! Якщо є фултайм, хороша робота і зарплата, відмінні знання англійської тоді зможете податися на провінційну програму (головне набрати бали). Діабет це не перешкода для отримання ПР.
-
А таке питання: а якщо людина спіймала слот і він їй не потрібен,чи можна передати слот іншій людині(не родичу) за присутності тієї,що зловила?В мене,наприклад, кума піймала
-
Дякую