PR CUAET
-
У мене було 3 пристрої планшет макбук та телефон, ще брат зайшов з свого телефону в мій акаунт тож було 4 пристрої
-
Підкажіть будь ласка, мануального терапевта в Едмонтоні...дуже потрібно..дякую 🙏
-
З діабетом 1 типу отримують ПР! Якщо є фултайм, хороша робота і зарплата, відмінні знання англійської тоді зможете податися на провінційну програму (головне набрати бали). Діабет це не перешкода для отримання ПР.
-
А таке питання: а якщо людина спіймала слот і він їй не потрібен,чи можна передати слот іншій людині(не родичу) за присутності тієї,що зловила?В мене,наприклад, кума піймала
-
Дякую
-
Якщо маєте той слот, то пишіть на емецл консульства і питайте чи це проблема
-
А коли будуть наступні слоти, підкажіть ?
-
З якого саме пристрою вдалося зловити?
-
В мене цей блокбастер вже пів року-і кожен раз зовсім не хєпі енд.
-
Спасибо,но мы так уже пробовали и не получается😕
-
Поділюсь досвідом На вихідних наважився спробувати CELPIP Listening: 6 Reading: 5 Writing: 6 Speaking: 7 Англійську толком ніколи не вчив В школі не було В університеті два роки поки на стаціонарі вчився В Канаді майже два роки. Працюю переважно сам, спілкування англійською не сказав би що активне. Три місяці перед тестом позаймався з репетитором. Місяць граматики і два по тесту. Така собі авантюра )) Можна було краще. Але в текстах було багато того чого я просто не знав і не розумів. Останні тексти через слово, а запитання і відповіді через одне 🤣 Але легше на душі стало ) Сподіваюсь цього буде достатньо для чогось ). В планах AOS