PR CUAET
-
🔴🔴🔴 Шановні учасники, Якщо хтось в гілці бачите обговорення/пропозиції поетики/продажу сортів, флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: @maria_SKMS @prcuaetua /report Будьте обачні і не ведіться на скамерів, їх багацько Дякуємо, Адміністрація каналу PRCUAET
-
А ще змінилися правила гри, раніше були активними всі дні тижня і одразу було умовно 60 слотів, тепер я помітив що є активним тільки один день, де є 10 слотів, тобто шанси спіймати слот знову стали нижче.
-
Вітаю!!!А де зловили(консульство)?
-
Є офіційна заява від Канади, що українців не будуть висилати з країни допоки в Україні війна.
-
Мне не надо. У меня все есть
-
Вибачте, підкажіть будь-ласка, що значить передати слот? Тобто мої друзі можуть зловити для мене і передати слот?
-
Це як? Я зловила сьогодні слот, а потім тут побачила, що слот може ловити лише родич, але ми не родичі. Дані були заповнені людини, якій треба подавати паспорт. Дія моя
-
Ви можете передати слот
-
Я встиг зробити на лютий 2026 аппоінтмент
-
А чи можна зі своєї дії ловити слот для іншої людини? Всі дані написано тієї людини
-
Дякую)
-
А я якось відразу згодався, чого ви тоді ходите в цей чат, просто людей безглуздими коментами дратувати?
-
Доброї ночі, таке буває, як правило, коли в Україні ніч.
-
Нечесно, а якщо взагалі нікого не має 😢
-
Слот можна передати лише близькому родичу, наприклад батькам/чоловіку/жінці/дітям. Але має бути документ, який підтверджує родинний звʼязок, наприклад свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження.
-
Сьогодні всього було 9 слотів (тобто дат) і перший виклали в 18:59
-
На рахунок цього не можу підказати
-
Я проходжу процедуру ICAS в якій передбачене завантаження документів. Думаю, у WES теж, але треба ознайомитись з інструкцією.
-
Если что то не так заполнил , они дадут знать )
-
Я підгружав переклади провсяк випадок, але в мене статус on hold з 28.08 також
12 Jan 2024, 17:45
250853/449417
22 minutes ago