PR CUAET
-
Так
-
Тоже так думаю
-
О боже….🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Тоді скоріше за все треба буде 2 свідоцтва
-
Мабуть якщо ви покажете своє свідоцтво про народження, далі свідоцтво про народження батьків (кому бабуся мама) і паспорт самої бабусі. Тобто увесь ланцюжок
-
Дякую
-
Бачили чергове « покращення» від ДіЇ? Тільки що зайшла , і почалось « повернить голову наліво, направо, робимо фото». Годину тому такого не було. Якщо з цього довбаного сайту кожні 25 хвилин вибиває, то я уявляю скільки часу займе знову зайти….. тим паче, коли сотні людей намагаються зайти в один і той же час…..
-
Оооо, яка слушна думка!🫂 Але навіть не уявляю, як це можна показати людям. Чесно
-
Перепрошую. Чи була у когось думка скласти якусь петицію щодо прозорості надання слотів?
-
Через моно швидко? Вже думаю там зареєструватись. Але як вони картку вишлють і навіщо вона мені?)))))
-
Ну у мене від самого початку було. Я тільки через моно заходжу
-
Ні, такого не було, це щось новеньке….. Я тільки через Дію і заходила
-
Воно і було. Я раз спробувала авторизуватись через дію і плюнула. Бо ніфіга не вийшло рази три
-
Хто ще не зрозумів з тих хто чекає еліджибиті з аплікаціями листопада - зверніть увагу половину жовтня пропустили, половину листопада теж фактично пропустили. Вибірково йдуть до двадцятих числах листопада. Можливо дійдуть і до кінця листопада але дуже вибірково. Отже якщо хтось бачить що за 20 листопада дали еліджибиті то це зовсім не означає що її отримали усі попередні дати.. Можливо вони хочуть поліпшити статистику розгляду програми і просунутись уперед.
-
15.11 подача , теж за це подумала .. шкода що не потрапила у цю «щасливу» вибірку 😄
-
Так, в один клік особливо з мобільного. У мене моно дуже давно. Дію терпіти не можу намагаюсь не користуватись взагалі
-
Я писав відповідали дуже швидко, в вечори написав наступного дня відповідь.
-
👍 дякую Вам, дуже
-
Сходіть в Open Door.Може там перекладуть.
-
Вітаю!відгукніться хто брав довідки з Італії?прошу не радити пані Margo,вірю в професіоналізм,але дорого!можливо хтось сам брам,цікавить чи довіреність треба робити!бо одні кажуть треба,інші ні?(
12 Jan 2024, 17:45
250917/450239
4 minutes ago