PR CUAET
-
Народ, підкажіть електронну пошту консульства в Едмонтоні на яку можна написати і реально відповідають! Дякую!
-
То не важливо, де живеш по Канаді , можна в любий з трьох консульств ловити слот? З досвіду цікаво
-
Можна сину, чоловіку, мамі , бабусі внуку, сестрі. З підтвердженням документами родинного зв'язку.
-
Тільки між близькими родичами можна, інше на розсуд консула
-
З макбуку
-
Кожне консульство обслуговує певні провінції і території. Можуть послати...)
-
Потрібен паспорт до 16, зловили від 16, приймуть чи відправлять?
-
Не відмовлять. Спокійно йдіть і зробите.
-
Ні, черга не впливає на ловлю
-
Багатьом відмовили, якщо консульство поряд ризикніть
-
gc_cae@mfa.gov.ua Відповіли через тиждень
-
Добрий вечір. Народ, підкажіть електронну пошту консульства в Едмонтоні на яку можна написати і реально відповідають! Дякую!
-
Она поймала слот и за час решила в Украину ехать😅Девушка,умоляю вас,не пишите о таком здесь,тут люди по пол года поймать не могут,а некоторые ловят «шоб було»!И еще типа рассказала нам всем
-
Але з Канади їздять робити паспорт у Європу, Домінікану. І нормально. Можливо, мається на увазі інші послуги типу консульський облік.
-
Не зрозуміла "тримаєте". Так, зловила сьогодні слоти мені та чоловіку. Ви це маєте на увазі?
-
Дякую!
-
Я був свідком як в Едмонтоні відправили чоловіка, який був з Онтаріо. Тому перед тим як кудись їхати, люди пишуть лист з питанням чи їх приймуть.
-
Всім привіт! Може хтось знає, чи можливо продовжити ворк перміт партнерці (common in law) на основі того що в мене буде ворк перміт на 3 роки? Ситуація така, що в неї термін дії паспорта закінчується в червні 2025 і ми ніяк не можемо зловити їй слот в консульство. Чи може їй краще поїхати в Україну і зробити паспорт поки не пізно?
-
Боже,боже…будьте добрее🙏 Кума поймала не сегодня. Я так же ловлю слоты с марта месяца и ничего.Поверьте,уже тоже нервы на пределе,ищу все возможные варианты.Вплоть ехать в другую страну
-
Питають якщо різні фамілії у мами і дитини минулого тижня у мене перевіряли
12 Jan 2024, 17:45
250963/431160
3 minutes ago