PR CUAET
-
Тобто друкувати, завіряти і сканувати?🙃
-
Зрештою, якщо ви знаєте англ то за потреби перездасте, питання тільки в 300 дол. Якщо вважаєте що вам потрібно, здавайте. В будь-якому випадку ви втрачаєте лише гроші
-
Два роки.
-
WSIB это Онтарио?? Мне нужно для Альберты. Для подачи заявления по программе Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway form , нужно вписать - NAICS code компании в которой работаюешь. Именно я и не знаю как определить этот код из списка.
-
Всім привіт! Питання щодо форми IMM0191 яку потрібно завірити нотаріально. Я писала і дзвонила нотаріусу вони кажуть що форму роздрукують і завiрять, але у самому порталі написано не друкувати і сканувати форму (You must download, complete, digitally sign, and upload all the forms you need for your application. Do not print and scan any of these forms. Please refer to the program guide for exceptions.). Хтось вже завіряв електронно? Як це працює? Дужу дякую за допомогу!
-
ну так. типу, людина не імігрує, тож заплатіть за іміграцію. якось дивно. тепер, якщо мій чоловік не зможе здати мед.екзамен та біометрію, мені та моїм дітям відмовлять у PR? сумно. що тепер, розлучатися з чоловіком офіційно, щоб продовжувати жити з дітьми у безпечному місці?
-
Доброго дня. Остапе, підкажіть будь ласка, чи потрібно подавати інформацію про дитину чоловіка від попереднього шлюбу, якщо я основний заявник і та дитина живе з матір'ю в іншій країні і не претендує на Канаду. Чи я подаю інформацію тільки про спільну дитину, яка знаходиться з нами?
-
Хтось якось вказував академ відпустку у розділі навчання? Чи так і писали дату початку навчання і дату отримання диплома?
-
Дякую за Ваш досвід і витрачений час, але як вище вказала, вже ознайомилась з програмами та чітко розумію по якій програмі мені краще подаватись на PR, де потрібен IELTS. Тому мені зараз турбує поки ще одне питання, який термін дійсності сертифіката про мовний тест. Якщо Ви знаєте , буду вдячна!
-
тобто, по документах і оплатах нічим не відрізняються ситуації, коли чоловік супроводжує і коли не супроводжує? тоді навіщо та галочка?