PR CUAET
-
Хтось якось вказував академ відпустку у розділі навчання? Чи так і писали дату початку навчання і дату отримання диплома?
-
Дякую за Ваш досвід і витрачений час, але як вище вказала, вже ознайомилась з програмами та чітко розумію по якій програмі мені краще подаватись на PR, де потрібен IELTS. Тому мені зараз турбує поки ще одне питання, який термін дійсності сертифіката про мовний тест. Якщо Ви знаєте , буду вдячна!
-
тобто, по документах і оплатах нічим не відрізняються ситуації, коли чоловік супроводжує і коли не супроводжує? тоді навіщо та галочка?
-
Якщо обох батьків син - канадієць? Але головним в аплікації йде батько Треба форму у нотаріуса підписувати одну на головного апліканта, не дивлячись що мати теж родич, або треба на кожного ?
-
Добрый день Подходит ли в Альберте для иммиграционной программы работа в Ландскейпинг ( Интерлок ) - работа получаеться сезонная И второе - работа в газо и нефте добыче
-
Доброго дня! Перше: дякую за такий крутий чат! Я вже на федеральному етапі і тільки зараз його знайшла! Питання: ми переїхали з чоловіком, я основний аплікант і тут все ок. Але ситуація склалась, що чоловіку треба було повернутись в іншу країну. Але то тимчасово. країна проживання по факту в Канаді, а там він в довготривалому відрядженні. Але сумніваюсь як правильно вказати в заявці де він все таки живе і як описати подорожі? Вже пару разів літав туди назад. Сподіваюсь не занадто складно і не зрозуміло описано… Дякую
-
Добре😉
-
Воно не пишеться там 😢