PR CUAET
-
Всем добрый день, порекомендуйте ализ нотариуса, заверить декларацию 0191 спасибо
-
Якщо обох батьків син - канадієць? Але головним в аплікації йде батько Треба форму у нотаріуса підписувати одну на головного апліканта, не дивлячись що мати теж родич, або треба на кожного ?
-
Остап, щиро вам дякую за ваші відповіді
-
Добрый день Подходит ли в Альберте для иммиграционной программы работа в Ландскейпинг ( Интерлок ) - работа получаеться сезонная И второе - работа в газо и нефте добыче
-
Доброго дня! Перше: дякую за такий крутий чат! Я вже на федеральному етапі і тільки зараз його знайшла! Питання: ми переїхали з чоловіком, я основний аплікант і тут все ок. Але ситуація склалась, що чоловіку треба було повернутись в іншу країну. Але то тимчасово. країна проживання по факту в Канаді, а там він в довготривалому відрядженні. Але сумніваюсь як правильно вказати в заявці де він все таки живе і як описати подорожі? Вже пару разів літав туди назад. Сподіваюсь не занадто складно і не зрозуміло описано… Дякую
-
Добре😉
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5257e.pdf
-
Пишеться. Скачайте можливо форму ще раз
-
Воно не пишеться там 😢
-
А ну якщо edit то це платно Але вам edit не треба щоб заповнюувати
-
www.portmone.com.ua/ Неправильно адрес написал. Там можно оплатить канадской картой. Я оплачивал услуги апостиль.уа
-
немало б
-
всі фіс 1085 за дорослих і 155 за дітей
-
просто галочки
-
Дякую В мене чомусь не відкривається сторінка Мене цікавить можливість оплатити з канадської карти або готівкою
-
Яка довідка? З якої країни? Ви де знаходитись? Якщо ви в Канаді, а взяли довідку зараз з України про несудимість, то вона буде дійсна весь часи доки ви тут
-
На того чий родич в Канаді
-
Добрий день Підкажіть будь ласка в якій програмі можна перевести фото у формат pdf? Дякую
-
@OstapBosak дуже дякую за відповідь! Останне питання, то я розумію що за нього все одно потрібно платити усі fees (1085$) чи тільки за біометрію? Дякую заздалегідь!
-
Подання на Trillium Drug Program може мати якийсь негативний вплив? Чи це відноситься до встановленних лімітів по лікуванню?
12 Jan 2024, 17:45
25124/445416
12 minutes ago