PR CUAET
-
і ще - вверху написано Canadian equivalency summary - Master's degree, а внизу - Canadian equivalency - Bachelor's degree. То його оцінили як бакалавра чи магістра? можливо в когось було так само?
-
Загалом всі далекобійники Візітор візу і мають. Тому так можна
-
www.google.com/maps/place/Convenience+Locker+Storage+Passport+Photo/@43.6535266,-79.3915709,895m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x882b34ced445f3a3:0x45e8a91af6f22988!8m2!3d43.654366!4d-79.3887117!16s%2Fg%2F1x5fb_c4?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDgyOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
-
Доброго дня Нарешті свято і в нашій родині 😃 Alberta Opportunity Stream Двоє дорослих без дітей Розглядав офіс Монреаль 8 лютого - подача на федеральний етап 22 травня - AOR та запит на біометрію 23 травня - здали біометрію і того ж дня її зарахували 11 червня - Pre-arrival letter 25 червня - медогляд зараховано (я проходила в Варшаві, чоловік в Канаді, обидві зараховані) 5 липня - портал 1 та оновився в кабінеті final decision з датою 4 липня 29 липня - портал 2 5 серпня - eCoPR 6 серпня - в трекері зʼявився background check passed 10 червня 27 серпня - карти відправлені 4 вересня - отримали обидві карти Жодних дозапитів не було ☺️ Бажаю кожному, хто старається і працює на отримання свого резиденства, швидкого і позитивного результату! Кожен з нас вартує цього ❤️
-
Добрий день. Мене зовуть Роман. Я в Оттаві. Поділюсь своїм досвідом роботи з Haven. Він дуже позитивний. Хотів би висловити персональну подяку викладачу Ользі та керівнику Віктору ( він канадієць, тестував мене пепед початком уроків) 1) спочатку я пройшов тестування он-лайн 2) потім у нас почались уроки в маленькій групі, нас було четверо. Кожного тижня був один груповий урок, і один індівідуальний. Це було дуже-дуже якісно. Я можу сказати, що це мій найкращий досвід вивчання мови. - ми багато слухали аудіо з носіями мови, - багато дивились відео з носіями мови, - багато розмовляли між собою, - і вивчали граматику. Ми отримали багато дуже корисних лінків від Haven до навчальних мовних сайтів. Я особисто взяв 2 курси, і дуже хочу взяти ще один. Мою ще сказати, що я зареєструвався в інтернет-платформі Haven ( це щось схоже на тематичний Фейсбук для н'юкамеров). І там я познайомився з справжниіми канадцями-волонтерами, які абсолютно безкоштовно спілкуються зі мною, помогають вивчати мову. Спочатку це онлай-спілкування, але зараз я знайшов собі справжнього канадського товариша в реалі. Ми зустрічаємось і товаришуємо. Ось такий мій досвід. Бажаю всім успіхів. Рекомендую Haven. Я дійсно зробив дуже-дуже великий крок в вивчанні мови, і я вдячний Haven. Ще раз дякую моєму викладачу Ользі.
-
Для надання вам чіткої інформації мені потрібно більше даних . Ваш вид діяльності, ваше місто . Доречі ви можете зареєструвати собі на початку назву вашої бізнес діяльності, якщо є таке бажання можна і не реєструвати.
-
Чи можливо подати заяву на новий паспорт в посольстві України, але в іншій країни, наприклад Франції, людині, яка постійно живе в Канаді?? Чи хтось мав такий досвід? І чи це реально?
-
Подскажите пожалуйста, может кто-то сталкивался, родители и младшая сестра 11 лет будут подаваться по текущей программе, через меня старшую дочь. Основной апликант будет папа он в Канаде, депендент мама и младшая но они в Украине. Вопрос в форме 0191 должен быть только основной аппликант или каждому отдельно делать не могу понять. Заранее спасибо!
-
Реально, нет никаких преград.