PR CUAET
-
Добре😉
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5257e.pdf
-
Пишеться. Скачайте можливо форму ще раз
-
Воно не пишеться там 😢
-
А ну якщо edit то це платно Але вам edit не треба щоб заповнюувати
-
www.portmone.com.ua/ Неправильно адрес написал. Там можно оплатить канадской картой. Я оплачивал услуги апостиль.уа
-
немало б
-
всі фіс 1085 за дорослих і 155 за дітей
-
просто галочки
-
Дякую В мене чомусь не відкривається сторінка Мене цікавить можливість оплатити з канадської карти або готівкою
-
Яка довідка? З якої країни? Ви де знаходитись? Якщо ви в Канаді, а взяли довідку зараз з України про несудимість, то вона буде дійсна весь часи доки ви тут
-
На того чий родич в Канаді
-
Добрий день Підкажіть будь ласка в якій програмі можна перевести фото у формат pdf? Дякую
-
@OstapBosak дуже дякую за відповідь! Останне питання, то я розумію що за нього все одно потрібно платити усі fees (1085$) чи тільки за біометрію? Дякую заздалегідь!
-
Подання на Trillium Drug Program може мати якийсь негативний вплив? Чи це відноситься до встановленних лімітів по лікуванню?
-
Я залишаю все пустим. Те що пише ноне в першому полі це калька з ПДФ версії. Ті кальки не зажди гарно переають зміст для онлайн аплікацій
-
Супер. Тримайте нас в курсі, будемо по вас міряти швидкість ))
-
Стільки скільки часу поставили на візі. Переважно це 6 місяців
-
Я додаю підтвердження статусу, родства та резиденства
-
Це про те як його не втратити. А щоб отримати ззакордону треба скористатися іміграційною візою, яку зазвичай дають на пів року.
12 Jan 2024, 17:45
25129/434463
40 minutes ago