PR CUAET
-
Доброго дня Чи є ті хто подавав на федеральний в листопаді/жовтні отримали AOR?(розумію що часу це дуже швидко,але якщо є такі щасливчики будь ласка відгукніться:)🌹
-
Чи потрібно свідоцтво про одруження як proof of relationship якщо чоловік помер ? Чи додавати тільки свідоцтво про його смерть?
-
Моя знакомая заказывала в Киевском университете новый диплом (перевыпуск прошлого в котором была допущена ошибка) и после его эвалюировала
-
Я маю від роботодавця бенефіти, тому не розглядала і не маю інші , але це, на мою думку , дуже недешево , адже ортодонт справа недешева в Канаді
-
Також і індивідуально можна купити таку страховку (не від роботодавця) і майже таке ж покриття буде)
-
Можете написати посилання або написати як знімати це обмеження! Дякую❤️
-
Дякую за відповіді 🙏
-
2000 то зуб з двома каналами, чистка і пломбування каналів
-
Фух. Дякую. Бо я вже паніку зловила від таких цін 🙈
-
Коронка 1500, 7000 брекети- ортодонт покриття , якщо маєте від роботи- не кожна робота має покриття ортодонта - 2000 одноразово
-
За 2000 то можуть буты коронки або подібне, і то якщо є страхова, то до 80% покривається
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка. Подавалися на візу CUAET родиною ( мати,та 2 сина),на молодшого котрий неповнолітній,дуже довго розглядали та вирішували які ще доп.документи потрібні, відповідь прийшла тільки у грудні. Хоча подавались і біометрію сдали ще у травні, питання таке,якщо у старшого сина є всі документи,але лист з запрошенням на вклейку візи був дан ще у червні,чи може він зараз сам,просто відправити свій паспорт на вклейку візи? Написав на оф.сайті,з поміткою UKRAINE2022,пройшло 3 дні, ніякої відповіді так і не отримав. Можливо хтось може проконсультувати? Дякую 🙌
-
В третьих, это не означает, что законопроект не будет рассматриваться перед голосованием. Просто могут сократить сроки этого расммотрениы
-
Думаю що сума значно перебільшена, орієнтовно 500-600, якщо маєте від роботи бенефіти- ціна 80% покриває, оплачуєте 20%
-
Пломба ні, але також залежить від стоматології. Я робила і було написано, що одна пломба була десь +-400 доларів. Але там ще багато факторів що визначають ціну. Але ну точно не 2000
-
Во вторых законопроект, о котором мы говорим не является "невідкладним" и не вынесен на рассмотрение самим президентом
-
Якщо це будуть аплікації в загальному процесі на отримання воркперміту та візи - то без проблем. А якщо це аплікації для ворперміту CUAET - то ви повинні вказати документ, який підтверджує ваше громадянство України. Ось на візу можете вказати любой паспорт - бо вона йде по загальному процесу та ще й на базі вже отриманого воркперміту
-
Десь чула що пломба в Канаді 2000 баксов, це правда? 😳. Чи це без страхової якщо? Лякають такі ціни, якщо чесно 🙈
-
порадьте локацію для здачі celpip в торонто? я здавала на spadina 444 умови жахливі, дуже маленька кімната і закриті/вікна двері, під час здачі стало погано. Мені головне щоб було чим дихати
-
Так, вказцєте вищу освіту, робите переклад і додвєте його і пояснення, чому евалюювали атестат. Це не проблема
12 Jan 2024, 17:45
2512/466019
3 minutes ago