PR CUAET
-
Ну от я так і подумала, що мало би бути однаково. Буду писати їм, дякую.
-
Тоді нічого докладати не буду Якщо буде якась інформація - напишу Дякую за відповіді!
-
Шановні, питання депортації не входить в питання по гуманітарній програмі. Будь ласка, перейдіть у гілку флуд, не засмічуйте. Будемо вельми вдячні.
-
Напевно варто контактувати їх, дякую. В нас без пригод не обходиться - то апостиль прислав нам чужий переклад, а наш відправив іншій людині, то тепер непонятки з евалюацією..
-
Я всього лиш кажу що поки «сірий паспорт» дають тут біженцям і людям з пр, іншим ні. Може ситуація зміниться і будуть давати такий документ українцям.
-
Може якщо слот зранку і встигне. Бо до прикладу я чекала своєї черги 2 години. Бо передо мною була дівчина, яка була там більше години. А слот 20 хвилин. І до неї хтось був без копій документів. Але якщо зранку то може все встигне.
-
У вас же написано Bachelor's degree (four years). Може впливає і кількість років і кількість курсів. Ми ж достеменно не знаємо критерії, по яких оцінюють закордонну освіту в Канаді. І звіт WES вже направив в електронному вигляді до IRCC, тобто вони отримали підтвердження вашої освіти в якості Master’s degree. Але тільки вам вирішувати чи надсилати запит до WES щодо критеріїв оцінювання чи залишити все як є. В чоловіка внизу пише: Bachelor’s and master’s degree, а зверху - Master’s degree.
-
‼️‼️‼️‼️ Переходимо у гілку флуд або біженство, будемо чистити і це багатьом не сподобається Дякуємо,
-
Написано було що забирати у місті/державі де виготовлений
-
Привіт , в які дні можна забрати дитячий паспорт в Торонто і з якої години ? Мені здається після 12 або 1 години дня можна забрати , точно не памʼятаю Буду вдячна за інформацію)
-
Дякую за відповідь) Та я звичайно була б рада, якби оцінили як магістра, не хочеться, щоб це було просто чиєюсь помилкою, яка потім можливо як то кажуть вилізе боком. У вашого чоловіка все якраз логічно - в нас 4 роки зазвичай вчаться на бакалавра, і п'ятий- на спеціаліста чи магістра. А от чому в нас в двох місцях два різні еквіваленти - ось це мене турбує.