PR CUAET
-
‼️‼️‼️‼️ Переходимо у гілку флуд або біженство, будемо чистити і це багатьом не сподобається Дякуємо,
-
Написано було що забирати у місті/державі де виготовлений
-
Привіт , в які дні можна забрати дитячий паспорт в Торонто і з якої години ? Мені здається після 12 або 1 години дня можна забрати , точно не памʼятаю Буду вдячна за інформацію)
-
Дякую за відповідь) Та я звичайно була б рада, якби оцінили як магістра, не хочеться, щоб це було просто чиєюсь помилкою, яка потім можливо як то кажуть вилізе боком. У вашого чоловіка все якраз логічно - в нас 4 роки зазвичай вчаться на бакалавра, і п'ятий- на спеціаліста чи магістра. А от чому в нас в двох місцях два різні еквіваленти - ось це мене турбує.
-
Альберта, Эдмонтон. Есть дома и за 250 тыс. Но в таких районах и в таком состоянии доме вы жить не захотите вероятнее всего. Хотя знакомые уже 2 года живут и им норм. Дома 1930-1940-хх годов, север слегка выше даунтауна. Можете сами глянуть на риелторе.
-
Извините, а вот этот link application делать уже в аккаунте на Canada.ca где через GC Key логинишься? Я просто только получил посбил что нужно сделать линк, спасибо если подскажите как это сделать.
-
Якщо турбує, то, однозначно, треба писати шанобливого листа до WES з ввічливим запитом ще раз підтвердити правильність заповнення сертифікату. Будете краще спати вночі і той червʼячок з подвійним прізвищем «Проканає-Не проканає» не буде вас муляти! 🙃
-
-
Подав заявку 19 травня 24р. Ніяких змін. При подачі оплатив біометрію наперед, але не здавав. На пошту нічого не приходило. Мені просто чекати??