PR CUAET
-
Добрий день) підкажіть будьласка якщо отримаєш ІТА по French то які подальші кроки, дякую?
-
Можна швидке питання про економічні програми? Чи потрібно доводити минуле місце роботи (в Україні) якщо подаватися на ПР тут в Канаді по іншій професії? Тобто не використовувати український стаж
-
Доброго дня! Питання про форму 0191. Шукала по пошуку, але на жаль не знайшла інформації. Питання чи дійсно потрібно завіряти нотаріально? Якщо так то чи робив це хтось онлайн? І які треба документи надавати для нотаріуса? Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Навіть якщо зробили у Едмонтоні, забрати у Торонто не можно. Я точно читала, що у Європі треба буде забирати. Все швидко змінюється, но вам 100% краще написати у країну де плануєте подаватися у консульство наше і перш ніж їхати отримати офіційне підтвердження
-
Дякую за відповідь! Мені здається зараз відмов буде набагато більше. Деякі ще тільки документи збирають, а скільки вже подалося… я думаю цифри фантастичні
-
Я думаю, що добра половина учасників цього чату робили онлайн. Якщо не помиляюся то у закріплених є інформація про нашу адвокатку в Торонто.
-
Вибачте. Я просто не знаю де запитати.
-
-
@OstapBosak скажіть, будь ласка, в кінці лютого подала заявку (common law partner канадієць ) звісно aor ще не отримала. Але у партнера закінчився його Канадський паспорт - 🪪 тому він його нещодавно змінив на новий.. виходить ту копію паспорту що я прикріпила до аплікації вже не дійсна (я прикріпляла його паспорт щоб показати що він відвідув мене Україні неодноразово та що разом подорожували) Чи потрібно тепер додавати до документів скан копію його нового паспорту ? Чи він в принципі не потрібен ? І якщо додавати то це вже потрібно чекати aor чи прикріпляти через веб форму ?)
-
А мені сьогодні набирали з IRCC, десь за 10 хвилин після розмови з ними. Звонила та ж балакаюча голова (важко було не впізнати, бо був безжалісний афро-френч акцент). Коли набирала я, то вона мені сказала по методичці - чекайте. А а потім передзвонила хвилин за 10, знову звірила всі мої дані і сказала, що вона поставила якусь позначку, що в мене проблема (биометрік леттер тільки на мене, на депендантів немає вже 2 місяці) і що я маю чекати!😂😂😂😂😂 Супер-продуктивний дзвінок!🤦♀️
-
Скажіть будь-ласка, якщо я тут працюю по іншій професії. Її використовуватиму як NOC. Чи потрібно мені обовʼязково доводити минулий стаж роботи в Україні? Працювала неофіційно. І що робити якшо я не можу його довести? Може бути якийсь пояснювальний лист?
-
В нас така ж ситуація. Сестра має ворк перміт ще виданий два роки тому - тобто до червня 2023р. Але в університеті сказали, що треба стаді перміт. Сьогодні перший день навчання. Гроші за навчання оплачені. А стаді перміт вже 5 ,5 місяців чекаємо. Куди звертатися не знаю)
-
От і я так думаю 🤔 дякую