PR CUAET
-
У червні 2023, коли я останній раз дивився, на сторінці H&C було написано, що середній час розгляду півтора роки. Поряд із цим було багато людей, хто отримав PR швидко. Зараз processing time 20 місяців. Фактично, ті ж самі півтора роки. Як на мене, ці терміни не дуже показові, і орієнтуватися на них не варто.
-
Н000109…..
-
Едмонтон
-
Вона оплатила навчання, склали ій розклад. Її питали чи має стаді перміт - вона сказала, що принесе пізніше, бо ще не отримала. Це було ще в червні. А сьогодні вона просто пішла на заняття відповідно до розкладу перший день. Переживаєм, бо як буде дальше все - вони все рівно рано чи пізно - скажуть принести той стаді перміт.
-
Ще одне важливе голосування)) Гілок уже реально багато🤡, але запитів від учасників на нові теми для обговорення ще більше. Є пропозиція створити окремий канал з гілками, які не мають відношення до отримання PR. Але у мене немає впевненості, що люди будуть переходити ще в один канал, яких уже і так багато у кожного з нас. Розумію, що після отримання PR для всіх вас канал стане уже не актуальним. Але так хочеться зберегти community)).
-
Я в червні літала з дитиною робити дитячий паспорт, прийняли на 5 хвилин пізніше, все по часу зайняло 5 хвилин. Але прилетіли в Торонто ми о 8.30. Прийом був на 10.50. Назад літак о 19.30. Теж переживали, що по часу не встигнемо. Але все було дуже швидко
-
Я не можу зрозуміти як це працює. Ті що подалися в минулому році забирають квоти на цей рік? 🤔 адже їх заявки не оброблені ще
-
В мене якийсь цікавий номер H000086…подалися 5 червня але заявку почала заповнювати у квітні
-
Людям пощастило. Перший час давали досить швидко. Бо мої консультанти без кінця хвалилися аппрувал в соц мережах. А тепер ні жу-жу
-
В копілку за 23.12.23 р Сьогодні знайома аплікантка отримала запрошення на біометрію та АОР ( кейс не в цьому чаті).