PR CUAET
-
Да наверное всё можно, если оно играет в ➕️ по ситуации
-
Вот я уже почти год жду и ничего нет😂. Сейчас смогла сдвинуть себе с ноября 2025 на сентябрь 2025...звонила им два раза в посольство никто по телефону не переносит, говорят не видят слоты и доступ только у консула, не знаю как люди переносят по телефону, видимо лично консулу звонят)))
-
Здалась!!! За 20хв!!! Не знадобилась лише остання сторінка укр.паспорту 😆 Вони люблять ксерокс закордонного паспорту (1ша сторінка та віза), хоча в списку НЕМАЄ!!!
-
В нас був актуальний до березня 26, продовжили зараз на 3 роки, подавались просто на зняття обмежень без просьби продовжити в лютому цього року
-
А у вас в старому обмеження зняті? Якщо ні то можна попробувати з просьбою про зняття обмежень прикласти информацію про те що українцям дали можливість подовжити.
-
Доброго дня, так сталося що треба візу по роботі, чисто туди і назад, заявку на експідіете подавала пояснювала, писала евіденси, мені прийшло через пару днів відмова😔. Мені їхати в жовтні на початку, найближчий слот щоия зловила це був March 11, 2026😔. Хожу ночами, днями на сайт, поки небачила ближче слоти. Коли краще заходити дивитись?🙏
-
Я через місяць писала що чоловік приїхав. І консультанти сказали що мені пощастило що той лист взагалі прочитали