PR CUAET
-
Тобто?
-
Торонто указали, что нужно взять с собой в письме после записи на прием Я думаю, в вашем письме такой же перечень
-
Якого консульства?
-
Подскажите, пожалуйста, как вы сделали money order на почте🙏🏻 Как это должно выглядеть?
-
Особисто я-ні🥲хоча намагалася додзвонитися сотню разів
-
Спасибо У Торонто он немного другой Интересно почему
-
- оригінал паспорту та копія (1 сторінки та сторінки з візою (за наявності кількох паспортів необхідно надати всі паспорти та їх копії)
-
Шановне товариство. Буду вдячний за пораду по моїй ситуації. Подався на BC PNP (по EE). Строк дії ЕЕ підходить до кінця, але рішення по РNP ще немає. Як бути в такій ситуації? Чекати поки закінчиться ЕЕ, потім зразу створювати новий профіль ЕЕ і повідомити BC PNP про це з деталями нового профілю? Наразі здається що поки ще є дійсний ЕЕ профіль то новий створити не можливо. Може вже хто стикався з подібною ситуацією. Дякую
-
Дякую, а відразу прийшло чи через якийсь час?
-
Appointment confirmation🙂 Когда вы словили слот, вам на почту должно было прийти подтверждение записи И там указано какие копии нужны
-
Не розумію про який лист йде мова. Я написала, що я здалась і що потрібно було для цього. І чого немає в списку.
-
Я говорю о письме, вы открыли ссылку и там смотрите Appointment confirmation
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Видалила, а то мейл посвітила 🤪🤪🤪 Я теж здивована, але чекнула список інших консульств
-
Поняла Странно, что они не указали весь перечень
-
Що у вас є всі необхідні документи з переліку, ваш файл взяли в роботу і присвоїли йому номер (у правому верхньому кутку листа-запрошення на біометрію). Це найперший етап, після якого просто чекати
-
Карта дитяча не приходить ніяк. Буду дзвонить.
-
Вроде бы 1 раз дается. Я 1 раз написала, получила отказ - и все, опция в личном кабинете пропала
-
Это не играет роли когда подаваться. У меня ворк пермит первый до конца декабря 2025г и в июне 2024г я уже получила новый ворк пермит.
-
Надежных - нет. У меня аналогичная ситуация, уже даже компания моя звонила в консульство и письма писала - и фигушки. Жду с апреля - никаких подвижек
12 Jan 2024, 17:45
251708/428637
less than a minute ago