PR CUAET
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка: - як довго робиться Візітор рекорд для дітей, чи так само довго чекати як WP. - чи не відчислять дітей зі школи бо закінчився рекорд? - чи можна продовжити медичне страхування дітям без рекокорд? Дякую
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🍁🇨🇦Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки🇺🇦🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_hNHNzMT0O/?igsh=dWx5MjVlamNsZXY= 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🍁🇨🇦Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки🇺🇦🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_hNHNzMT0O/?igsh=dWx5MjVlamNsZXY= 🍁🍁🍁
-
Моя хронологія, може комусь актуально. 04 Липня документи відправлені в WES \ 04 вересня WES підтвердив диплом.
-
8 ноября и тоже нет
-
Навіть якщо не діє ваш паспорт і у вас там важливі візи,ніхто не забере.Але повинно бути тільки два паспорта на руках.Якщо був ще й до цього його треба здати або написати заяву про втрату.
-
@Artem_can2 підкажіть що це за PharmaCare і як її оформити? ( маємо лише MSP) дякую
-
Главное, чтобы при этом паспорт не заканчивался в следующем году :)
-
Так вже вийшло, дякую
-
Главное, что визы можно продлевать на 3 года, если сильно затянется процесс
-
Будет и на нашей улице праздник!
-
Самий перший паспорт (ще без біометрії) я здав, коли робив собі біометричний. Наразі мій паспорт діє ще два роки, але дивлячись що коїться, хочу собі зробити другий паспорт. Просто діючий хочу залишити (бо там віза та багато чого до нього підв'язано). Тому і підняв це питання. Дякую всім за рекомендації.
-
Краще дивитися кожен вівторок, останній раз було обов’явлено, що слоти будуть з 8.00 вечора по часу Едмонтону. Але викидають їх поступово поки по дню, по два і всередині декілька годин
-
Дайте пораду, як зловити слот. З якого пристрою ловили. Вчора не змогла зловити в жодне консульство. Кнопка підтвердити не була активна або слот був зайнятий
-
Ніяк. Зовсім. Все так як відповіла Elena.
-
Підкажіть,в закрепах не знайшла,як працює система в Едмонтонському консульстві ( чи що там). Коли треба дивитись вільні дати і по якому часу.Дякую
-
Але нажаль обирала разів 7-8 дати і слоти але було запізно під час підтвердження. Голодні ігри наступні 17го
-
Добрый вечер. Если получили номинацию без задачи Английского, только с листом от работодателя, на федеральном этапе нужно ли все таки задавать экзамен если должность входит в teer 2, в самом чек листе написано что обязательно для teer 4 и 5.
-
Перший і третій вівторок, починати десь з 6 вечора по Едмонтону. Вчора почали слоти викладати о 6.59 і до 7.20 десь
-
Так ви праві, вибачте в Едмонтоні в 6.00 то в Торонто просто різниця в часі
12 Jan 2024, 17:45
Post 251815 of 389812
3 minutes ago