PR CUAET
-
Дайте пораду, як зловити слот. З якого пристрою ловили. Вчора не змогла зловити в жодне консульство. Кнопка підтвердити не була активна або слот був зайнятий
-
-
🇨🇦🇺🇦Реєстраційні внески за програмою Family reunification for Ukrainian nationals ❣️Головний аплікант: Processing fee ($635) and right of permanent residence fee ($575): разом $1,210 ❣️Чоловік/дружина: Processing fee ($635) and right of permanent residence fee ($575): разом $1,210 ❣️Дитина: $175 ❣️Biometrics – per person: $85.00 ❣️Biometrics - per family (2 or more people): $170.00
-
Для оновлення дат то треба переключатись на різні послуги (по типу назад, нотаріальні послуги, потім назад до паспорту), а не повністю сторінку оновлювати бо кажуть викидає частіше. Хтось казав що раз календар оновився самостійно, але не спрацьовує тому народ і клікає туди сюда
-
Venturekit — це платформа на основі штучного інтелекту, яка дозволяє створювати персоналізовані бізнес-плани за кілька хвилин. Вона охоплює різні аспекти бізнесу, включаючи продукт, маркетинг, операційні процеси, продажі та фінансові прогнози. Платформа автоматично генерує плани на основі відповідей на запитання, що дозволяє підприємцям заощадити час і отримати комплексне бачення свого бізнесу. Окрім цього, Venturekit пропонує інструменти для створення контенту, включаючи статті для блогів та публікації у соціальних мережах.
-
квитанцію подаєте через web form за посиланням: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
-
Как по мне смысл звонить есть. В моем случае, я позвонил, чтобы уточнить все ли в порядке с моей заявкой, и также узнать временный номер. В результате узнал что моя заявка уже в работе и имеет постоянный номер, который мне продиктовали. Имейл с АОР и запрос на биометрию я не получил до сих пор. Сегодня я звонил еще раз, чтобы удостовериться, что мне не высылали запросов и в целом подтвердить, что заявка все таки в норме - мне подтвердили что номер валидный, заявка в работе, ну и … ожидайте 😄 Подача 16 декабря, звонил 21 августа и сегодня 4 сентября.
-
Може
-
де їх можна знайти?