PR CUAET
-
З Оттави до Торонто не відправлять, тільки через Україну.
-
Заходите на сайт DHL , там все пише. Єдине, що чек і заяву потрібно відправити в консульство
-
Майже 3 тижня
-
Я з компʼютера заходила, в 16:55 уже оновлювала сторінку в Торонто , з Google Chrome. Зловила десь о 17:12 Були слоти на 11, 18 та 25 вересня , надала на день, там купа варіантів по часу, натискаєте на час і внизу кнопка стати в електронну чергу, потім привітання ви забронювали і на пошту прийшло підтвердження.
-
Я з компʼютера заходила, в 16:55 уже оновлювала сторінку в Торонто , з Google Chrome. Зловила десь о 17:12 Були слоти на 11, 18 та 25 вересня , надала на день, там купа варіантів по часу, натискаєте на час і внизу кнопка стати в електронну чергу, потім привітання ви забронювали і на пошту прийшло підтвердження.
-
По часу Торонто?
-
Добрый день, ребят кто знает подскажите пожалуйста ссылку World Education Services (WES), где можно создать кабинет и как с ними связаться Спасибо
-
Вітаю! Ви подавали самостійно чи з бухгалтером? Чи є можливість відследіти який статус на зараз?
-
А можете підказати як взагалі продовжити візитор рекорд? Можливо є якась відео інструкція? Бо я на сайті по тим їхнім інструкціям годину "гуляла", мене перекидає з одної інструкції на іншу і я навіть на сторінку анкети для заповнення не розумію, як потрапити... Якийсь замкнутий круг з інструкцій ))