PR CUAET
-
А можете підказати як взагалі продовжити візитор рекорд? Можливо є якась відео інструкція? Бо я на сайті по тим їхнім інструкціям годину "гуляла", мене перекидає з одної інструкції на іншу і я навіть на сторінку анкети для заповнення не розумію, як потрапити... Якийсь замкнутий круг з інструкцій ))
-
Що я можу сказати. Ви супер жінка. Я разів 8 ловила дату і на кнопці підтвердити все зависало
-
Ми з чоловіком чекали 3, 5 місяців і вже отримали ПР , але подавалися через канадську адвокатку з 20 річним стажем роботи в міграційному праві.
-
я можу перевірити статус Return , але так буває.
-
Доброго дня! Чи є гілка чату по Entry level and semi skilled worker?
-
Вечер добрый! Нужно ли указывать в аппликации, что прошли медосмотр в сентябре 2022, он вроде действителен 2.5 гола, чтобы в новом WP сняли ограничения? Написано в аппликации, что за последние 12 месяцев. Не будет считаться ошибкой, если я все же укажу этот медосмотр?
-
Вітаю,! Що ви думаєте з приводу того чи можна виїхати з Канади після подачі заявки і повернутись через 8 місяців...? Сестрі ми подали , але вона виїхала у Європу щоб закінчити останній рік навчання в університеті. Про це писали в пояснювальному листі. Чи хтось виїзжав, і як це вплинуло на ваш процес? Дякую!