PR CUAET
-
Так запитайте консульство у чому справа. Я теж чекав. Потім з'ясувалося що вони не запустили в обробку бо в мене є 2 старих.
-
Я б також всіляко відмовлялв, але не через це. А через те що в 95% людей які до мене з цим звертаються на CUAET не мають підстав на отримання ПР через цей механізм. Тому як на мене це просто марна витрата грошей, і що важдливо часу. Бо за ці 3 роки надіятися на гуманітарку і прочекати 1-2 роки в холосту - може бути дуже дорого
-
Дякую за відповідь!
-
Після апрувел як довго йде процес, і чи дають якийсь лист з номером (як в хелс карті наприклад) поки до пластикова карта прийде
-
Часто путають провінційні програми Атлантичних провінцій (вони всі різні) І саме Атлантичну програму, яка федеральна По федеральній програмі досвід треба показати 1 рік за останні 5 будь де в світі. Але є вимоги по TEER в залежності від того який TEER вам дали job offer
-
Про біженство знаю, не плутаю, працюю в нон профіт організації, яка з біженцями працює. Мова саме про гуманітарну програму. Консультант сказав, що для федеральних програм немає проблем, а ось якщо захочемо подаватись по провінційним, будуть проблеми. Можливо, він і сам помилявся, хто його знає. Бо ми мали 2 консультації з двома різними консультантами, ось один нас вмовляв подаватись по гуманітарній програмі і запевняв, що це безпрограшний варіант для українців, бо вже декілька позитивних рішень у нього було. Інший консультант навпаки, всіляко відмовляв🤷🏼♀️