PR CUAET
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!!
-
Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в лс, місця обмежені. Все абсолютно легально. (виїзд з України).
-
Замовте GCMS notes і там можна простежити всі деталі. Як замовити notes пост ж в блозі
-
Доброе утро. Если получили номинацию без задачи Английского, только с листом от работодателя, на федеральном этапе нужно ли все таки задавать экзамен если должность входит в teer 2, в самом чек листе написано что обязательно для teer 4 и 5. Может есть у кого-то опыт, поделитесь пожалуйста.
-
Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в лс, місця обмежені. Все абсолютно легально. (виїзд з України).
-
Можу порадити канадську адвокатку з 20 річним досвідом в міграційному праві , через яку ми з чоловіком отримали ПР по гуманітарній програмі. У неї працюють украіно і російськомовні помічники. У нас з чоловіком слабенька англійська, але жодних незручностей при спілкуванні ми не відчували .
-
Доброго дня, можливо в когось був такий запит. Я головний аплікант, в державних органах ніколи не працювала, чоловік працював в поліції. Отримала такий запит на форму IMM 0149 Details of government employment. Логічно що форму потрібно заповнити йому, але збиває з толку те що вказали наче форма потрібна від мене
-
@OleksandraStq [7392353654] заблоковано.
-
/ban@GHClone4Bot
-
-
Olena [405230396] попереджений (1 з 3). Причина: За подібний контент далі будуть мʼюти Повідомлення видалені
-
Звичайно, залишається у Вас. Бо як Ви будете півроку без паспорта? Принаймні інших рішень я не зустрічала.
-
Скажіть будь ласка. Коли я подаю документи на новий паспорт я маю принести фотокопії діючого та оригінал. Оригінал залишається в мене поки триває процес виготовлення паспорту чи його тримають у консульстві?