PR CUAET
-
Доброго дня, можливо в когось був такий запит. Я головний аплікант, в державних органах ніколи не працювала, чоловік працював в поліції. Отримала такий запит на форму IMM 0149 Details of government employment. Логічно що форму потрібно заповнити йому, але збиває з толку те що вказали наче форма потрібна від мене
-
@OleksandraStq [7392353654] заблоковано.
-
/ban@GHClone4Bot
-
Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в лс, місця обмежені. Все абсолютно легально. (виїзд з України).
-
Olena [405230396] попереджений (1 з 3). Причина: За подібний контент далі будуть мʼюти Повідомлення видалені
-
Звичайно, залишається у Вас. Бо як Ви будете півроку без паспорта? Принаймні інших рішень я не зустрічала.
-
Скажіть будь ласка. Коли я подаю документи на новий паспорт я маю принести фотокопії діючого та оригінал. Оригінал залишається в мене поки триває процес виготовлення паспорту чи його тримають у консульстві?
-
За період поки готується паспорт я можу подорожувати?
-
Дякую, Наталія.
-
/all Не скам бабушек, не онлифанс, не звонки работай хоть в семейках киев 18-35 лет, иногородним предоставим жилье @koika777
-
Добрый день ! Требуются люди! Есть онлайн работа с ежедневным доходом от 9 тысяч в день ,по всем вопросам писать в лс
-
@koika777 [7397593443] заблоковано.
-
/ban @koika777
-
Заходив,нічого не знайшов,можливо погано шукав.