PR CUAET
-
Скажіть будь ласка яке місто. Бо тут по Канаді відрізняється час дуже.
-
Каждый день читаем сообщения в чате
-
Где вы прочитали про март?😳 не получал март ещё…
-
Пока получают 20е числа декабря
-
О, благодарю… а как Вы знаете? Ибо некоторые и мартовские получали номера по этой программе уже… (переживаю🤷♀️)
-
@OstapBosak 🆘 Найкраще податись на reconsideration ( пере розгляд); напишіть пояснення з силками з сайту мігрейшин з мігр консультантом.
-
Ще не ваша черга отримувати номер Зараз тільки грудень отримує, у вас подача в січні, ще зачекайте
-
Доброго, мы не получили номер аор, хотя подали заявку 22 января. Не могу выйти на живого оператора (номер 18882422100). Подскажите, как можно дозвониться до живого человека ? Или куда можно обратиться? Письма на горячую линию не дают ответов
-
@OstapBosak
-
Нічого не зробиш. Вони вже давно відказні слоти не викладають назад на сайт((( Мені так віддавали, я 4,5 години оновлювала постійно - нуль. Коли вони їх потім викладають я не знаю і чи викладають взагалі…
-
Благодарю, что объяснили. Может мне не верно сказали, а я уже испугалась, что с моей заявкой не так что-то 🤯
-
Торонто
-
Ні. Не потрібно. Ви виконуєте умови програми.
-
Донеслось от людей из мисисаги. Но может я не верно поняла… 😕
-
Не знаю, звідки у вас інформація про березень) Тут в чаті всі пишуть апдейти, + є гілка хронології, там теж все є (ви маєте дивитись на хронологію суто нашої програми) Я сама подавала 20 грудня, тільки минулого тижня отримала АОР
-
Підкажіть, будь ласка, як зайти в кабінет? Де він знаходиться? Бо нам також не прийшов лист
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv По цьому списку потрібні їх копії
-
В банке сибс мне сказали, что 30 долларов со 100 надо платить за перевод. Поэтому я воспользовалась переводом через приложение пейсенд. Там тоже комиссия, но меньше. Если есть какие-то обходы в сибс - тоже хотела б узнать
-
Спам
-
У вас це було коли ви подавалися чи забирали паспорт... Я коли подавався написав спокійно заяву і усе...
12 Jan 2024, 17:45
251995/452073
3 minutes ago