PR CUAET
-
Торонто
-
Не знаю, звідки у вас інформація про березень) Тут в чаті всі пишуть апдейти, + є гілка хронології, там теж все є (ви маєте дивитись на хронологію суто нашої програми) Я сама подавала 20 грудня, тільки минулого тижня отримала АОР
-
Підкажіть, будь ласка, як зайти в кабінет? Де він знаходиться? Бо нам також не прийшов лист
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оплатити 13€ з рбс банку? у відділенні сказали, що це можна зробити у додатку, але я не розумію на яку адресу надсилати ці 13€ (довідка з Німеччини, адресу яку я пишу додаток не пропускає). Можливо, можно це зробити з монобанку? Дякую!
-
Скажіть будь ласка, я вимушений їхати на кордон роблячи Flagpoling щоб отримати свій стаді перміт. Якщо офіцер по моєму поверненню відхилить отримання через якісь обставини, то чи може він в той самий момент як я повертаюся ще й змінити мій статус Visitor Record але виданий по CUAET програмі на звичайний Visitor Record. Бо якщо це можливо що він змінить то як я розумію я більше не зможу податись ні на стаді на ворк перміт.
-
Всім привіт, чи може підказати хтось чи є обмеження на подачу U4U по термінам придатності паспорту ? Наприклад не менше 2х років до закінчення або 6міс..?
-
t.me/prcuaet/297888
-
‼️‼️‼️ Шановні учасники каналу PRCUAET, На превеликий жаль попередня гілка СЕЛПІП була закрита з технічних причин. Будь ласка, Наді використовуйте цю гілку. Будемо вдячні, якщо ви зможете розмістити тут збереженні повідомлення щ попередньої гілки, якщо маєте. З повагою, Адміністрація