PR CUAET
-
У нас виникла така ситуація. Мама не користувалася банківською карточкою більше ніж 6 місяців, через що перестали нараховувати пенсію. Пробували зробити перерахунок онлайн через пенсійний фонд, прийшла відмова, сказали що ця послуга тільки для внутрішньо переміщених осіб і для перерахунку мамі потрібно особисто звертатися в пенсійний фонд. Скажіть будь ласка можливо в когось була така ж ситуація і як можна це зробити не виїжджаючи з Канади. Дякую.
-
Совершенно верно. Нигде не написано, что офицер должен продлить ещё на три года. Но там говорится про рабочий статус действительный в 2025 году. Нет ни одного слова о том можно ли в 2024 году продлить WP, если ваш статус действителен и в 2026 году. Таким образом, все на усмотрение офицера.
-
Дякую дуже! Мені треба поміняти номер тел і адресу. Була ще й без інтернету на новому ренті до вчорашнього дня. Сьогодні вже web form засабмітила, але мені більше подобається дзвонити туди і знати точно що адреса змінена тут і зараз. Тим більше чекаю на нові вп вже 6 міс + тому вони можуть прийти в будь який момент на стару адресу😅треба швидко змінити
-
Привіт! За порадою знайомої звернулася до організації Haven і наразі проходжу курс з викладачкою Діаною. Дуже задоволена! У мене два уроки на тиждень: один у групі, а інший — індивідуальний з викладачкою. Також маю доступ до платформи Haven, що є дуже зручно. Крім того, періодично зустрічаюся з носіями мови для додаткової практики, що допомагає мені ще краще покращувати свої навички. Дуже вдячна за цей досвід і завжди раджу Haven своїм знайомим!
-
все всегда на усмотрение офицера. при этом есть аргументы, которые можно использовать: -то, что вп может быть еще действителен более 1 года при подаче без привязке к годам - также то, что на момент этих рекомендаций, анкеты, которые поданы уже, будут рассмотрены в рамках этого гайда каждый сам решает, принимать индивидуальное мнение офицера или оспаривать, а еще лучше при подаче показать офицеру ссылки, где читать, чтобы он обратил внимание и вынес нужное вам решение
-
Они могут быть на другой программе ))) хотя я если честно тоже слышала случай от знакомого иммиграционного консультанта, что кто-то получил аор через две недели после подачи в июле по нашей программе. Теоретически если кого-то потеряли, то почему не могут кого-то взять без очереди 😆😆😆 короче предложите миссисаге купить лотерейный билет)
-
Читайте ще раз моє повідомлення який саме паспорт вони мають продірявити! Може у вас за все ваше життя паспорт один, я ж незнаю. Всього має бути не більше двох на руках. Якщо я вирішили замовляти третій (новий) то перший мій самий старий який давно просрочений або забирає Едмонтон або продірявлює Оттава.
-
з закінченням в 2026 році не видадуть новий ворк перміт на 3 роки. Тому... людям потрібні нові паспорти з таким же інтересом.
-
У мене, коли подавалась, а у чоловіка і подача і видача були веселими. Більш того, мене запевняв прямо брешучі в очі, що паспорт буде доставлено дип.поштою швидше, чим DHL. Всього за МІСЯЦЬ))) Вони розуміють, що всім потрібен паспорт для подовження ворк перміту на 3 роки, тому ось такі палки в колеса((((