PR CUAET
-
Напишіть будь ласка як можна оплатити за довідку про не судимість в Україні? Дякую
-
1560 і 1 календарний рік. Треба і одне і інше щоб рахувалося роком досвіду
-
досвід не обовязково повинен бути в тому самому НОК? але він повинен бути нижчий або рівний по TEER до вашого job offer. Тобто вони хочуть бачити що ви не йдете на пониження для того щоб пройти по цій програмі
-
Доброго дня, і мені потрібна ця інформація Підкажіть будь ласка як оплачувати за довідку про несудимість у Польщі Дякую
-
Часто путають провінційні програми Атлантичних провінцій (вони всі різні) І саме Атлантичну програму, яка федеральна По федеральній програмі досвід треба показати 1 рік за останні 5 будь де в світі. Але є вимоги по TEER в залежності від того який TEER вам дали job offer
-
Про біженство знаю, не плутаю, працюю в нон профіт організації, яка з біженцями працює. Мова саме про гуманітарну програму. Консультант сказав, що для федеральних програм немає проблем, а ось якщо захочемо подаватись по провінційним, будуть проблеми. Можливо, він і сам помилявся, хто його знає. Бо ми мали 2 консультації з двома різними консультантами, ось один нас вмовляв подаватись по гуманітарній програмі і запевняв, що це безпрограшний варіант для українців, бо вже декілька позитивних рішень у нього було. Інший консультант навпаки, всіляко відмовляв🤷🏼♀️
-
Я пишу и говорю на русском языке с детства. Я из Донецкой области. Люди пишут на украинском-я отвечаю на украинском, люди пишут на русском-я отвечаю на русском. Вы не правы насчет нападок на вас. Я впервые встречаю такого обидчивого человека ни за что. Меня не раз поправляли тоже, но я рада , когда я могу узнать больше. Будьте здоровы.
-
У вас правильний підхід. Більшість провінційних програм не зважають на вік, або мало зважають А гуманітарна коли ви під ризиком залишитися нелегально, особливо якщо it буде administrative deferral of deportations буде набагато більш plausible case
-
Как верно написал Остап, вам достаточно получить 4 по всем пунктам CELPIP, например. Это довольно просто. Вы же как-то общаетесь на работе. А письменный тест проходит c включенной проверкой на ошибки
-
Ну я б не сказав що аж 99,9%, але в потенційних економічних імігрантів, які мають на 3 роки ворк перміт, і немають явних адмісібіліті шанси таки низькі на отримання
-
Це не так, не потрібно плутати з біженством.
-
Загальні терміни до 2ох років. Але Українцям може бути швидше зараз. Тут головне отримати approval in principle що буде означати що вашу аргументацію прийняли, і вас візьмуть по цій програмі. А далі це вже просто бюрократичне очікування
-
В Манітобі є, якщо знайдете роботу на TEER 0-3. В Альберті хоча б на 4ку треба буде здати (по 12тибальній шкалі CELPIP)
-
WSIB? а також загальний профіль компанії, сайт, опис і тд
-
Доброго дня. Сьогодні відправила Довідки з Дії у Консульство на переклад. Просто ділюсь для підтримки себе та інших)
-
До мене можна запистаися тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Я фізично в Онтаріо, але більшість моїх Українських клієнтів в Альберті
-
Я не в Альберті, але таким займаюся.
-
Ви чого? Яким тоном я з вами розмовляю? Я зі всім розібралася до вас, дякую, я вже теж зробила по цій програмі. Питала не я, інший чоловік, ви написали опит і 1560 годин, він так і зрозуміє. Я у вас перепитала, чи точно ви це знаєте? Ніхто вас не ображав. Перепитати і дізнатися, ми саме за цим тут. Ніхто ідіотом вас не виставляв теж. Дякємо вам за відгук.
-
Доброго дня. Я займаюся Онтаріо, в тому числі возєднання сімї
12 Jan 2024, 17:45
25204/431147
2 minutes ago