PR CUAET
-
я в Едмонтоні, чоловік літав в Чикаго. Знайома працює в Азербайджанському консульстві, то так прямо й сказала, що це вказівка така, максимально забрати. Брєд(((
-
Дякую Вам!
-
подача на ворк перміт (продовження) має бути за 2 місяці до закінчення попереднього. (заздримо тут всі за ваш ПР)))))
-
А вчора якійсь слот на 26 вересня з'являвся. Це ваш був?
-
Продолжение истории про письма властьимущим или похождения блудного попугая по просторам любимой Канады )))) Получил письмо от команды Министра Имиграции )))) Говорят Ваш адрес проживания за пределами нашей компетенции ( каждому депутату партии свой адрес в том числе и Министру) и поэтому обратитесь к своему депутату ))) П.С. Своему депутату я уже написал и с ним переписываюсь. А вот Министр меня послал )))))
-
‼️‼️‼️ Шановні учасники каналу PRCUAET, На превеликий жаль попередня гілка CELPIP була закрита з технічних причин. Будь ласка, надалі використовуйте цю гілку. Будемо вдячні, якщо ви зможете розмістити тут збереженні повідомлення з попередньої гілки, якщо маєте. З повагою, Адміністрація
-
я вклалась в 17хв (це був рекорд від 11 ранку), і то була пропозиція переробити підпис, але я відмовилась, тому що чекало ще багато людей й максимально швидко звідти вилетіла, тому що в машині була ЇЖА))) Зараз це згадується, як страшний сон.....