PR CUAET
-
подача на ворк перміт (продовження) має бути за 2 місяці до закінчення попереднього. (заздримо тут всі за ваш ПР)))))
-
А вчора якійсь слот на 26 вересня з'являвся. Це ваш був?
-
Продолжение истории про письма властьимущим или похождения блудного попугая по просторам любимой Канады )))) Получил письмо от команды Министра Имиграции )))) Говорят Ваш адрес проживания за пределами нашей компетенции ( каждому депутату партии свой адрес в том числе и Министру) и поэтому обратитесь к своему депутату ))) П.С. Своему депутату я уже написал и с ним переписываюсь. А вот Министр меня послал )))))
-
‼️‼️‼️ Шановні учасники каналу PRCUAET, На превеликий жаль попередня гілка CELPIP була закрита з технічних причин. Будь ласка, надалі використовуйте цю гілку. Будемо вдячні, якщо ви зможете розмістити тут збереженні повідомлення з попередньої гілки, якщо маєте. З повагою, Адміністрація
-
я вклалась в 17хв (це був рекорд від 11 ранку), і то була пропозиція переробити підпис, але я відмовилась, тому що чекало ще багато людей й максимально швидко звідти вилетіла, тому що в машині була ЇЖА))) Зараз це згадується, як страшний сон.....
-
В ирсс относительно легко дозвониться (то вы видимо права в квебеке не пытались получить 😆😆). Вы говорите с роботом 7 минут, потом вас либо ставят в очередь, либо сбрасывают). В хорошие дни вас ставят в очередь с первой попытки, с обычные примерно с 3й. Я потом заказываю колбек, а не жду на линии. Ещё ни разу не продинамили. Но если звонить в начале недели- звонков всегда больше, и можно больше попыток потратить, чтобы встать в очередь (у меня рекорд с 7 звонка)
-
В чаті є люди в яких паспорт до 2027 року і ловлять слот на новий паспорт, щоб встигнути з пермітом
-
Однако почесав свою репу, я подумал что могу написать письмо Министру Имиграции на другую почту. Посмотрев копию ответа от команді Трюдо я нашел другой емейл. Написал и туда )))) Получил ответ автомата, что возможно мы и не будем Вам отвечать ))))
-
Мы зато дважды на лыжах покатались, пока права сделали 😆😆
-
чоловік робив в Чикаго. Швидше там було спіймати слот. Звісно, ловилось, але не так скажено, як в Канаді. Здав доки хвилин за 12 із 15 відведених, але забирав дууууже довго паспорт з підсовуванням заяви на ануляції діючого паспорта (котрий сказав, що буде залишати) з канадською та американською візами. І коли все таки забрав й попрощався, то чув ТАКИЙ ЖЕ діалог з наступним((( Це треш(((
-
Говорите что у Вас его нет и Вас индифицируют по UCI.
-
Просто историю про SAQ это поцчительно. И если ты дозвонился в день приема, то безусловно счастливчик, а если тебе дали апойтмент даже за 300 км от твоего проживание, то тебе тоже повезло вдвойне. Такое было в 2022 году. ( сейчас попроще чуть) У меня рекорд 400 звонков за день в SAQ. )))