PR CUAET
-
Привіт, а є якась хронологія які мають прийти листи після подачі до першого апрувал? От наприклад здали біометрію і зараз прийшов лист що вони отримали нашу аплікацію і почали розгляд. Це хороший знакчи це завжди присилають і потім ще довго чекати?🙈 дякую дуже
-
А нащо вам два паспорти з однаковим терміном 🤔🤔
-
Я така людина 😄 якби не продовження перміта, то новий паспорт робила б через рік чи два.
-
Краще чекати 2 роки після АОР, чи чекати АОР 2 роки + ще 2 роки )))) Це проста математика ))))
-
Підкажіть яку форму заповнювати на дитину для нової візи за межами Канади? Були в Канаді, є перміти і тд, зараз виїхали, паспорт дитини і віза закінчується 10.09. Є новий паспорт і новий візітор. Треба віза дитині в новий паспорт щоб повернутись назад. Заповнила анкету, все додала, але отримала відмову (The purpose of your visit to Canada is not consistent with a temporary stay given the details you have provided in your application) (Я думаю рано подалась, в липні). Зараз хочу знову аплікацію подати і думаю щоб точно вже все так було. Я заповнювала visitor visa -> visit family/friends
-
Людина з цього чату писала, що пройшла квебекський етап за 2 тижні. А тут купа людей аори по 10 місяців чекає, з усієї канади
-
Терміново потрібен адвокат в Едмонтоні для консультації. Поліція забрала машину, бо водій їхав без прав. Назначили суд.
-
не шукайте її, де її немає (логіки)....
-
Підскажіть будь ласка, я отримав візітор візу ще у 2022 році і зараз все ж таки вирішив їхати в канаду до родичів. Але в мене немає ні ворк ні стаді пермітів, я так розумію оскільки мені не було 18ти на момент отримання візи бо наскільки пам’ятаю в мене не було опції їх отримати. Я зможу навчатись в місцевій школі в канаді?
-
Ну так, якщо в березні 2025 перміт продовжать ще на три роки то це якраз березень 2028.
-
Чесно кажучи , судячи з коментарів, в наших людей логіка як на щось є дефіцит то всім це треба! Навіть якщо паспорт до 2027-2028-2200 року зроблю ще бо важко зловити слот, а я зловила. Якби ті слоти висіли на сайти без перешкод то робили б тільки ті кому дійсно треба. А так мені шкода що зараз не мають змогу зробити люди в яких дійсно паспорти закінчюються чи закінчилися, чоловіки і т д . ... ми такий народ кожен думає за себе! Нехай у мене буде два в когось ні одного, але мене то не чіпає. Кидайте тапки! ))