PR CUAET
-
Чесно кажучи , судячи з коментарів, в наших людей логіка як на щось є дефіцит то всім це треба! Навіть якщо паспорт до 2027-2028-2200 року зроблю ще бо важко зловити слот, а я зловила. Якби ті слоти висіли на сайти без перешкод то робили б тільки ті кому дійсно треба. А так мені шкода що зараз не мають змогу зробити люди в яких дійсно паспорти закінчюються чи закінчилися, чоловіки і т д . ... ми такий народ кожен думає за себе! Нехай у мене буде два в когось ні одного, але мене то не чіпає. Кидайте тапки! ))
-
Привіт! Можливо хтось знає, та відповість :) Які терміни отримання документу, після подачі на новий Visitor Record для дитини? Чи є можливість під час подачі заявки на новий документ вказувати, що дитина тут по CUAET, щоб можливо в такому разі видали документ швидше, тому що термін дії старого Visitor Record дуже малий? І чи має ще діяти старий документ до моменту отримання нового?(за логікою, я думаю, що то так) Дякую
-
А те що я зараз бачу, люди як я затягували з одним єдиним паспортом до самого його закінчення 😭 бо хто знав що такий капец буде. От щодня в группу нові люди заходять (як я рік назад) і прозріваюиь з того що їх чекає 😭 Виявляється спіймати слот то ще не перемога зовсім, усе ще попереду (слот має бути по віку призначеним, територіально правильним, один слот одна людина, мати айді карти від 14 років, дію, місце реєстрації не за наявності як на сайті пишуть а обов'язково, кьюар код або краще бути жінкою
-
Привіт! Можливо хтось знає, та відповість :) Які терміни отримання документу, після подачі на новий Visitor Record для дитини? Чи є можливість під час подачі заявки на новий документ вказувати, що дитина тут по CUAET, щоб можливо в такому разі видали документ швидше, тому що термін дії старого Visitor Record дуже малий? І чи має ще діяти старий документ до моменту отримання нового?(за логікою, я думаю, що то так) Дякую
-
Це якщо програма для родичів українців, що є громадяни чи постійні резиденти Канади , відноситься до гуманітарних чи спеціальних.
-
Через 3,5 месяца в один день и то и то пришло