PR CUAET
-
Привіт! Можливо хтось знає, та відповість :) Які терміни отримання документу, після подачі на новий Visitor Record для дитини? Чи є можливість під час подачі заявки на новий документ вказувати, що дитина тут по CUAET, щоб можливо в такому разі видали документ швидше, тому що термін дії старого Visitor Record дуже малий? І чи має ще діяти старий документ до моменту отримання нового?(за логікою, я думаю, що то так) Дякую
-
Це якщо програма для родичів українців, що є громадяни чи постійні резиденти Канади , відноситься до гуманітарних чи спеціальних.
-
Через 3,5 месяца в один день и то и то пришло
-
А через сколько вам пришел AOR и запрос биометрии?
-
Заходьте на сайт IRCC ,там є processing time по різних програмах міграції,вибирайте ,що підходить ближче для вас ,та читайте . Окремого для Українців немає.
-
Тепер мене хвилює наступне питання, можливо я не побачила тут в переписці і хтось вже мав таку проблему. Ми подались на новий VR молодшій доньці на початку червня, за 30 днів до закінчення строку дії попереднього. Також через 3 тижні додали в документи фото її нового паспорту (спочатку подались на основі подовженого, потім отримали новий і вирішили додати). Оплатили одразу $100. Я не помітила одразу, тому що оплачувала карткою, якою майже не користуюсь, та й навіть не зрозуміла в додатку що вони повернули наш платіж. Яка може бути причина цього? В профілі нічого не мінялось, як було два повідомлення про прийняття заявки так і є від початку.