PR CUAET
-
Тепер мене хвилює наступне питання, можливо я не побачила тут в переписці і хтось вже мав таку проблему. Ми подались на новий VR молодшій доньці на початку червня, за 30 днів до закінчення строку дії попереднього. Також через 3 тижні додали в документи фото її нового паспорту (спочатку подались на основі подовженого, потім отримали новий і вирішили додати). Оплатили одразу $100. Я не помітила одразу, тому що оплачувала карткою, якою майже не користуюсь, та й навіть не зрозуміла в додатку що вони повернули наш платіж. Яка може бути причина цього? В профілі нічого не мінялось, як було два повідомлення про прийняття заявки так і є від початку.
-
Доброго дня. Може мені допоможуть міграційні консультанти? Подаю маму по цій програмі. Вона в шлюбі, в Канаді зараз. батько не буде їхати та не хоче імігрувати. Як правильно подати доки? Треба робити статус separation, але в якому вигляді має бути цей документ який треба подавати разом зі всіма доками? Чи є приклад тексту може?
-
Оновлюю: ми тільки сьогодні дійшли до Сервіс Онтаріо продовжити ОНІР доньки (був дійсний до липня), паспорт був подовжений в кінці травня, на новий подались, але ще не отримали. WP оновлений вона отримала після продовження паспорту. Вони запитували чому в її новому WP немає позначки CUAET, ми відповіли що її ставили до 31/03, після вже не ставлять. Добре, що я була з нею, запитували мої документи і також запитували де її батько (не зрозуміла, чому). Мій WP з позначкою CUAET, донька також показала свій employment letter, це їх влаштувало. OHIP дали до кінця строку дії її WP.
-
@OstapBosak пане Остапе, не підкажете, будь ласка, по In-Demand стріму? в описі є вимога, що має бути 9 місяців досвіду та постійне працевлаштування. ситуація: людина працює на контракті кілька років, а через деякий час перейде на permanent у того ж роботодавця. чи можна податися одразу після переходу, оскільки досвід вже є і на момент подачі в людини буде permanent employment, чи потрібно відпрацювати 9 місяців саме як permanent employment, і подаватися лише після цього? дякую!
-
Нема ніяких гарантованих викладань слотів. Анонсують на сайті, але вони не зʼявляються. Торонто у вівторок виставили перший раз за 2 місяці. Ловити по вівторках. Хтось пише 2 і 4..хтось 1 і 3 вівторок місяця.. Тож люди мониторять всі вівторки. На сайті вказано з 18:00 до 18:30 (за часом того міста, в якому Ви знаходитеся) Але треба заходити раніше
-
Дякую )
-
/stat@combot