PR CUAET
-
Я не консультант , вибачаюся наперед що пишу на ваше питання, наскільки мені відомо ніяких пояснювань не треба просто якщо ви в аплікаціі обираєте нон акомпаніін то він просто не матиме права на ПР
-
‼️‼️‼️ ПРОВОДИМО тех тестування, НЕ нашимати функцію за мною Дякую за розуміння
-
Саме це мене і цікавить. Чи буде дитина тут легально , якщо новий VR ще не дадуть, а старий VR закінчить дію під час розгляду заявки. Дякую за відповідь !
-
Ютуб канали Hzad-education - темплейти, поради Список із 200 питань для райтінг email | essay Careeaxis - тестові питання з таймером
-
/stat@combot
-
/stat@combot
-
-
Швидше не буде. Ви подали заявку, ось на момент її розгляду ви знаходитесь легально навіть якщо старий VR закінчився
-
І лишатися пізніше як недавно Едмонтон в 19 видав, проспав
-
-
/stat@combot
-
-
А хто без підказок пам'ятає, як рахується час на громадянство?
-
Є купа людей з Квебеку, які подалися після мене і вже з аорами 😆 сусідка вже має еліжибіліті (але вона подалася до мене). Перші етапи купа людей в Квебеку отримає вчасно.
-
На цих етапах "всі рівні"
-
Так, поставили
-
Тоді напишіть яка черга на аор та еліджибиті у квебеку ящо ви детально за цим стежити. Щоб порівняти
-
несколько раз вводите любой номер. они потом сдаются (типа номер не найден) и появляется опция 'поговорить с оператором'
-
Так, Вам вище відповіли, дитина знаходиться легально на час розгляду заявки. Моя молодша донька так само ще не має нового VR, старий закінчився, але її OHIP дійсний до кінця дії мого старого WP, тому чекаємо тільки на VR.
-
Дякую!)
12 Jan 2024, 17:45
252156/462142
4 minutes ago