PR CUAET
-
‼️‼️‼️ ПРОВОДИМО тех тестування, НЕ нашимати функцію за мною Дякую за розуміння
-
А хто без підказок пам'ятає, як рахується час на громадянство?
-
Є купа людей з Квебеку, які подалися після мене і вже з аорами 😆 сусідка вже має еліжибіліті (але вона подалася до мене). Перші етапи купа людей в Квебеку отримає вчасно.
-
На цих етапах "всі рівні"
-
Так, поставили
-
Тоді напишіть яка черга на аор та еліджибиті у квебеку ящо ви детально за цим стежити. Щоб порівняти
-
несколько раз вводите любой номер. они потом сдаются (типа номер не найден) и появляется опция 'поговорить с оператором'
-
Так, Вам вище відповіли, дитина знаходиться легально на час розгляду заявки. Моя молодша донька так само ще не має нового VR, старий закінчився, але її OHIP дійсний до кінця дії мого старого WP, тому чекаємо тільки на VR.
-
Дякую!)
-
Непотрібно. Замість результату тесту, додаєте лист-пояснення, так само як на провінційний рівень
-
Дякую за відповідь!)
-
А, ну окей
-
Я теж так спершу подумала, але там було питання, просто не реплаєм відповіли, а просто так
-
Вибачте, але здається Ви гілкою помилились.
-
На громадянство можна подавати через три роки після отримання пр ,але рахуються тільки дні перебування на Канадській землі . Також враховуються дні перебування в статусі тимчасового проживання,але в цьому статусі рахується один день проживання як пів дня до громадянства ,але не більше сумарно ніж один рік .Тобто ,якщо ви фізично проживали два роки в статусі тимчасового резидента,то вам цей час буде зараховано ,як один рік до громадянства.
-
Тобто 9 місяців аор і 9 місяців еліджибиті?
-
Офіційних змін не було. Люди ловлять і в інші дні. І по вівторках раніше або пізніше зазначеного на сайті часу. Ніякої системності ((
-
Еще были места на март 2025 в Торонто
-
Только что звонила в консульство и получилось перебронировать на ноябрь 2024 в ванкувере
-
Дякую, просто пам'ятаю, що в Оттаві вдалося зловити о 7-й вечора. Думала може щось змінилося
12 Jan 2024, 17:45
252167/466635
4 minutes ago