PR CUAET
-
Всім привіт який був остання дата хто отримав AOR
-
Деталі по оформленню тут шукати : 🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦 🍁🇨🇦Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? 🍁🇨🇦Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_dyz4BpAiU/?igsh=MTR1eG9wdndrdXBhMg== 🍁🍁🍁
-
Вітаю. Хтось вже отримав Portal 1 після Eligebility в травні?
-
Дякую 🙏
-
potomucho pishet pisma ministry immigracii s prosboi prislat emy aor? Vu zhe ponimaete cho KPD ot eto deisvia rovno takoe zhe kak zagadat' zhelanie naychitsa letat'. Odno delo esle be eto bilo oformlenno v kakoi-to keis, drue -- kazhdui den' randomnie vbrosi s celi'u razvlechsia.
-
Оплата робиться автоматично: можливо був якийсь збiй в системi. Я коли подавав в 2023 роцi на продовження вiзи забув заплатили 100 дол. Вони дали менi листа-iнструкцiю через account. Я окремо заплатив 100 дол. через pay fees portal IRCC(отримав на email квiтанцiю) , а потiм ввiйшов в свiй account i там був link посилання, за допомогою якого я downloaded квiтанцiю про оплату , а потiм uploaded цю квiтанцiю в аpplication i submitted ii.
-
Хтось подавався без job offer, по програмі? Лише з letter of employment??? Роботодавець не дає job offer, номінацію від міста можна отримати без нього, а дальше як??? Можливо хтось вже пройшов цей шлях і може підказати, чи якогось міграційного консультанта порадити хто шарить в цій програмі...
-
А який з цих номерів? тел.: 044-253-75-89 тел.: 0800-50-17-20 tel:+1(780)2425-3217
-
Скільки чекали після біо?