PR CUAET
-
А вам яке діло куди хто пише листи? Я також написала до ircc і буду продовжувати писати, так як мою заявку пропустили і не дали аор, і читаючи групу я переживаю що сьогодні мою заявку бачать а завтра вже можуть і не бачити. Повірте, у людей яких пропустили з аор і біо багато питань які залишаються без відповіді і коли дістануть наші заявки з того чорного ящика також не зрозуміло. Якщо не хочете писати - ваше право, але й вказувати що робити іншим вам також права не надавали
-
Рівно 6 місяців від подачі, глухо
-
Iryna, ya ne zhayu bil li u vas oput raboti v gos ucherezhdeniah, ili v krupnoi korporacii, no brief overview - Min of Immigr ne otvechaet 99% svoikh podcinennih. Eto ludi zanimaushie pozicii soversheno drugogo urovnia. Hence, Andrey nikogda ne poluchit na svoi pisma adekvatnogo otveta. Vse cho on delaet - vigliadit smeshno. I chitaya ego soobshenia tozhe vidno, chto dlia nego eo pereshlo v formy razhvlechenia, potomy cho ludi spes' podderzhivaut. Polozha ruku na serdce, ya ne mogy predstavit chot adekvatniy vzroslui chelovek ne ponimal chto vopross imigracii ne shutki. Nikogda ne zhaesh v kakoi moment i v kakom vide mozhet vsplut' vse eto balovstvo.
-
Нам прийшло до здачі біо
-
Y [559616987] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 05/09/2024 20:55.
-
Именно так я и поступила с аппликацией моей сестры. И потом описали этапы результата. Вы правы
-
Именно перед этапом АОР это и происходит. Я искала аппликацию моей сестры с мая месяца. И здесь публиковала и многие писали жди или прикалывались или игнорировали прочитав. А должны были ещё тогда задастся этим вопросом и звонить и просить номер. Так как через 90 дней эти агенты больше не видят аппликацию она продвигается в другие департаменты. Мы нашли аппликацию только в июле
-
Podcherknu, ya PODDERZHIVAYU ludei kotorie perezhivaut za svoi case i ishut otvet. Naprimer, contactiruya IRCC. No otvette sebe chestno, eto dlia vas ne vugliadit shutkoi? "Однако почесав свою репу, я подумал что могу написать письмо Министру Имиграции на другую почту. Посмотрев копию ответа от команді Трюдо я нашел другой емейл. Написал и туда )))) "
-
Я не вказувала вам що робити, читайте уважно, будь-ласка. Якщо ви вирішили сидіти і чекати - це тільки ваше рішення, але якщо Андрій прийняв для себе рішення писати і стукати - це його рішення, подобається воно комусь чи ні, але це його рішення його заявка і його майбутнє
-
А в мене взагалі 🤯🤯🤯 03 червня Wes отримав документи від Апостилю, статус змінився на in progress. Тиждень назад став on-hold, спочатку коли набрав на гарячу лінію сказали нічого не переживайте, все буде, а сьогодні сказали ми нічого не отримували. Апостиль також включає режим сніжинки і каже ми все відправили і це ваші або Wes проблеми, найти крайнього не реально. Вже не знаю чи продовжувати телефонувати чи подаватися заново … якщо встигну
-
Неправда. 1) я подала в грудні, в травні дзвонила, отримала тимчасовий номер (це більше 90 днів, і все вони бачили) 2) ніхто з вас не прикалувався в чаті, коли аплікацію загубили, навпаки підтримували і чекали від вас новин. І дуже раділи, коли вона знайшлась. Ще додам, що навіть тоді, коли ви вигадали «волшебное письмо», то вам теж допомагали розібратись з ним, не прикалувались і не казали чекати. Мені шкода, що ви це так бачите
-
Я к Лего обращалась , и опубликовала здесь и меня заблокировал админ. При том что я обращалась за всех украинцев. Так что после этого я предпочла достигнуть результата и потом рассказать обществу
-
Рекомендую цього викладача youtube.com/@sergiypatoka3700?si=NlEHY0P24hcM0pYH Він єдиний докладно роз'яснив та поставив вимову. Заняття веде так, що мова сама до тебе клеїться😉
-