PR CUAET
-
Я не вважаю це флудом, він ділиться що робить і який має результат, а люди прочитавши цю інформацію зроблять висновки для себе - куди можна звернутися чи не варто бо толку немає, що спрацювало а що ні. Не думаю що декілька його повідомлень прямо так зафлудили гілку
-
Я б могла помилитися, але ж не 5 разів, тим більше подавали через іміг консультанта, тай мы перевіряли заявку перед подачею, вже і форми на виправлення подавали, а все одно роблять помилки
-
Ви перевірте, може це ви помилку в аплікації робите. В нас так було що помилились, але виявилось, що це я допустила помилку
-
Привіт усім! Потрібна порада. В котрий раз перероблюємо ворк перміт, бо кожен раз роблять в еьому помилку іміграційна (то країна народження невірна, то країна громадянства хибна). На провінційний рівень подались з одним із невірних WP, бо час піджимав. Зараз прийшов вже третій і знову з помилкою. Питання: видані з помилкою вважаються легітимними? Не буде проблем з отриманням номінації якщо подали WP з помилкою? Як зробити так щоб на 6 раз іміграційна видала правильний WP, бо вже сил нема їх тикати носом в помилки?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто-то заказывал справку о не судимости с Польши? Как это правильно сделать?
-
Все ок) зараз роздають АОР грудню) ваша черга після них)
-
Це допоможе з'ясувати чи подано ваш звіт та який у нього статус.
-
Хто подавав через WES диплом кандидата наук? Все подала згідно вимог сайту, але через місяць вони запросили Academic Credentials від університету, де в мене був лише захист і присвоєння ступеню. Я дисертацію виконувала в іншому університеті, де немає спеціалізованої вченої ради. Які мої подальші дії? Подавати запит до університету, де виконувалася дисертація і тоді як університет має надати цю інформацію? Прямо на WES via email?
-
@maksimfo1 будемо вдячні, якщо ви встановите кирилицю. Або буде писати англійською/французькою Дякуємо
-
Значит у вас не сложная аппликация. Моей маме ( вторая аппликация) дали номер временный сразу. А у сестры сложная аппликация искали с мая по июль . И как вы знаете через депутата тоже. И ему дали тот же ответ что и мне. Будем говорить я своими звонками добилась поиск. Было 2 поиска . С мая до 2 июля один. А потом они же сделали на Niagara Falls immigration сами тоже запрос. И в итоге аппликация нашлась