PR CUAET
-
Це допоможе з'ясувати чи подано ваш звіт та який у нього статус.
-
Хто подавав через WES диплом кандидата наук? Все подала згідно вимог сайту, але через місяць вони запросили Academic Credentials від університету, де в мене був лише захист і присвоєння ступеню. Я дисертацію виконувала в іншому університеті, де немає спеціалізованої вченої ради. Які мої подальші дії? Подавати запит до університету, де виконувалася дисертація і тоді як університет має надати цю інформацію? Прямо на WES via email?
-
@maksimfo1 будемо вдячні, якщо ви встановите кирилицю. Або буде писати англійською/французькою Дякуємо
-
Значит у вас не сложная аппликация. Моей маме ( вторая аппликация) дали номер временный сразу. А у сестры сложная аппликация искали с мая по июль . И как вы знаете через депутата тоже. И ему дали тот же ответ что и мне. Будем говорить я своими звонками добилась поиск. Было 2 поиска . С мая до 2 июля один. А потом они же сделали на Niagara Falls immigration сами тоже запрос. И в итоге аппликация нашлась
-
Доброго дня. Може мені допоможуть міграційні консультанти? Подаю маму по цій програмі. Вона в шлюбі, в Канаді зараз. батько не буде їхати та не хоче імігрувати. Як правильно подати доки? Треба робити статус separation, але в якому вигляді має бути цей документ який треба подавати разом зі всіма доками? Чи є приклад тексту може?
-
Pls try to be at least a bit respectful. Eyes r bleeding to ready ur msgs. It’s not that hard to update keyboard & install Ukrainian language. Cheers.
-
Я всех предупредила тогда когда имея письмо подтверждение что они получили нашу аппликацию не могут её видеть. И предупреждала что надо звонить и просить временный номер. НО все говорили что они спокойны так как письмо получили. А выглядит что не так всё просто. И сейчас все в стрессе
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка. Якщо під час подачі на АОС очікуючи номінацію від провінції вас скоротили на роботі. Чи є якийсь час змінити роботодавця на той самий нок? Або якщо вас скоротили то треба заново подаватись? Бо читав від вас в іншій гілці про те що коли вже отримали номінацію то можуть дати 2 місяці щоб знайти нового, але не знайшов по питанню якщо номінації ще нема
-
Надалі порушники будуть отримувати функції бота 1/3 згідно з правил, Дякуємо
-
Дзвоніть в вес і просіть зразу супервайзера. Він чуть чуть компетентніший ніж ті з кол центру. Мені один раз теж консультант так сказав що нема документів, підняла кіпіш і апостиль знов сказав що все відправлено і потім чудом консультант наступний вже все побачив. Просіть супервайзера напряму, вам звичайно скажуть що він бізі, вері бізі, а ви стійте на своєму і кажіть що почекаєте) бо там такі консультанти як ми тут з вами. Якщо маєте скріншоти шо статус був що все отримано, тим і оперуйте перед ними Бажаю удачі