PR CUAET
-
Якщо працювати як self-employed, просто як самозайнятість під своїм імʼям, чи потрібно платити якісь податки щокварталу? Чи достатньо одного разу за рік? Все разом сплатити. Дякую!
-
звідки така інформація?
-
Тільки дзвонити , інакше ніяк, там буде перевірка в т.ч. і банківських даних. Тримайте всі документи під рукою. Мене 2 години «питали»
-
Вітаю! Якщо ви ще не зареєстровані платником GSt/ HST то ви будете подавати декларацію Personal Income Tax та подати її буде потрібно до 15 червня ( сплата до 30 квітня). Якщо ви зареєстровані як GSt то звіти почнуться відповідно або квартальні або річні , або місячні . То відповідно і сплата також + щорічна Personal Income Tax .
-
Дзвоніть їм, буде довге очікування і довга розмова. Потім вони на звичайну пошту вам відправлять код для входу у ваш кабінет.
-
Та начебто оновлювала
-
Доброго дня! Щойно отримала дозапит на мілітарі рекордс чоловіка, який в Україні (очікувано) і на себе (я не служила). (Для статистики, подача на фед рівень була у грудні 2023 року). Чи було в когось таке? Буду вдячна, якщо відгукнесеть у приватні повідомлення. Дякую.
-
Це вже тижня два
-
Добрий день. А якщо я хочу працювати віддалено на Україну. Дохід буде до 30 СAD тис в рік. Оплату думаю отримувати на пайонір. Тоді потрібно буде закрити ФОП в Україні І тут щось відкривати? Чи я це правильно оформити в Канаді, щоб було і по законодавству але і вигідно, бо чула історії що люди потім ще Канаді доплачували якісь шалені суми податків?