PR CUAET
-
Добрий день. А якщо я хочу працювати віддалено на Україну. Дохід буде до 30 СAD тис в рік. Оплату думаю отримувати на пайонір. Тоді потрібно буде закрити ФОП в Україні І тут щось відкривати? Чи я це правильно оформити в Канаді, щоб було і по законодавству але і вигідно, бо чула історії що люди потім ще Канаді доплачували якісь шалені суми податків?
-
Ні те, це створення. Я вже зробила і заходила, тепер ганяє по колу, прохожу подвійну авторизацію, присилає код ,і все по колу
-
Ви перекладач вимкнули? Деякі сайти гадають по колу, коли браузерний перекладач працює
-
Дякую, буду намагатися
-
Якщо в вашому особистому кабінеті заявка на стаді перміт схвалена - то чого би офіцер її мав анульовувати? Які обставини ви маєте на увазі? Візьміть з собою роздрукований лист про схвалення стаді перміту. Мої знайомі також іздили за стаді пермітом на американсько-канадський кордон на Ніагару - ім видали. Але подивіться на офіційному сайті - там не у всі дні видають, а в певні дні і години. На Ніагарі біля Торонто з понеділка по четвер, на вихідних - не дають.
-
Не знайшла відповіді у гілці, можливо хтось знає, якщо є сканована копія диплому, але немає обкладинки, наскільки це критично для Wes? Можна відправити візуально таку саму обкладинку але від іншого диплому?
-
Привіт всім! Скажіть, чи є ще такі, хто подався в листопаді, і досі не отримав АОR?
-
З однією візою в паспорті - не зможете - треба щоб вам видали в аеропорту ворк чи стаді перміт. Ну і зазвичай в high school вчаться до 18-19років - це в Онтаріо. Якщо вам вже є 18р - то малоймовірно, що вас візьмуть в школу - хіба в вечірню школу доя дорослих. По інших провінціях не знаю.
-
Так в мене Візітор Рекорд був зроблений по CUAET