PR CUAET
-
Ви перекладач вимкнули? Деякі сайти гадають по колу, коли браузерний перекладач працює
-
Дякую, буду намагатися
-
Якщо в вашому особистому кабінеті заявка на стаді перміт схвалена - то чого би офіцер її мав анульовувати? Які обставини ви маєте на увазі? Візьміть з собою роздрукований лист про схвалення стаді перміту. Мої знайомі також іздили за стаді пермітом на американсько-канадський кордон на Ніагару - ім видали. Але подивіться на офіційному сайті - там не у всі дні видають, а в певні дні і години. На Ніагарі біля Торонто з понеділка по четвер, на вихідних - не дають.
-
Не знайшла відповіді у гілці, можливо хтось знає, якщо є сканована копія диплому, але немає обкладинки, наскільки це критично для Wes? Можна відправити візуально таку саму обкладинку але від іншого диплому?
-
Привіт всім! Скажіть, чи є ще такі, хто подався в листопаді, і досі не отримав АОR?
-
З однією візою в паспорті - не зможете - треба щоб вам видали в аеропорту ворк чи стаді перміт. Ну і зазвичай в high school вчаться до 18-19років - це в Онтаріо. Якщо вам вже є 18р - то малоймовірно, що вас візьмуть в школу - хіба в вечірню школу доя дорослих. По інших провінціях не знаю.
-
Так в мене Візітор Рекорд був зроблений по CUAET
-
Фінансову спроможність розглядають під час схвалення вашої заявки на стаді перміт. Той офіцер, що буде на американсько-канадському кордоні нічого додатково не розглядає. Він заходить на сайт і дивиться чи схвалена заявка в вашому особистому кабінеті на IRCC і тоді видає.
-
Здравствуйте, у ребенка визитор до 08 сентября. Результат по запросу продления визитора после продленного паспорта еще не пришел. Ехать завтра или в понедельник в аэропорт? Куда там идти? Было ли такое у кого-то?
-
Це мабуть тому ,що подали foreign income врахували його як ФОП котрий здійснює діяльність в Україні та сплачує податки в Україні, а це так додатково не оподатковується. Але якщо CRA буде розуміти що фактично ваш бізнес тут, ви надаєте послуги тут то тут діяльність self-employed.
-
Єдине що турбує це фінансова спроможність, не зважаючи на те що гроші в нас на перший семестр коледжа у Квебеці є і я також отримав місцевий CAQ, немає доказа що можу проплатити повне навчання в 40000 доларів. Я розумію що це підстава напевно не сильна підстава для відхилення, проте якщо все ж таки таке трапиться, хочеться знати що буде з моїм статусом та чи зможу я знову податись.