PR CUAET
-
Тут Важливо розібратися з цим Permanet Establishment , а далі вже просто, або оподатковується або ні . Дякую за цікаве запитання.
-
Зрозуміло, дякую. А от що стосується дати початку навчання, от в мене воно повинно було початися 22 серпня, але я не встиг отримати свій стаді перміт тому довелося переносити навчання на другий семестр який почнеться 20 січня. Мій LOI що я отримав дійсний до 2026 року, тобто я досі можу поїхати на кордон і отримати свій стаді перміт який буде дійсний до кінця навчання навіть зараз?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/corporations/provincial-territorial-corporation-tax/permanent-establishment.html
-
Тобто конвенція врахована на уникнення подвійного оподаткування для бізнес діяльності якщо місце цієї діяльності залишається в Україні, чи потужності там , офіс ..і т.д
-
Тобто навіть якщо в минулому, все одно ті ж самі дати, окей дякую🙏
-
От які терміни вказані в тому листі з погодженням вашого стаді перміту в особистому кабінеті - такі вам і видадуть. Якщо вказано з 22.08 - то так і буде.
-
Але там термін починаючи з 22 серпня, тобто і мій стаді повинен бути таким самим?
-
Це зараз для українців такий презент. А до цього як було? Всім роздавали ВП на три роки? Це, навіть, не смішно.
-
В мене знайомі наплутали і подалися ніби вони за межами Канади. То також навчання в коледжі вже почалося - але вони принесли в коледж цей лист-погодження стаді перміту з особистого кабінету і їх допустили до навчання. А потім поїхали на Ніагару і отримали паперовий варіант. Номер стаді перміту вказаний в тому листі - такий самий номер буде на паперовому варіанті і такі ж терміни як там вказані.
-
WES приймає документи з українського еніка. Якщо не помиляюсь, то для українців виключно така опція.
-
Це WES. Жахлива контора, у сервіс центрі сидять бібізянки, які просто брешуть. Ми с чоловіком подавали документи одночасно. Мені перевірили за 2 тижні. А його документи взагалі загубили. Тільки коли він почав дзвонити, вони їх знайшли. Потім два місяця кормили тим, що вони в процесі обробки чекайте, а насправді почали працювати з його документами тільки на кінці серпня. Вони коли починають евалюацію, то вам має прийти імейл з естімейшеном коли документи будуть готові. Такий собі досвід.
-