PR CUAET
-
Біометричний паспорт тоді пустять
-
WES приймає документи з українського еніка. Якщо не помиляюсь, то для українців виключно така опція.
-
Це WES. Жахлива контора, у сервіс центрі сидять бібізянки, які просто брешуть. Ми с чоловіком подавали документи одночасно. Мені перевірили за 2 тижні. А його документи взагалі загубили. Тільки коли він почав дзвонити, вони їх знайшли. Потім два місяця кормили тим, що вони в процесі обробки чекайте, а насправді почали працювати з його документами тільки на кінці серпня. Вони коли починають евалюацію, то вам має прийти імейл з естімейшеном коли документи будуть готові. Такий собі досвід.
-
Благодарю. Я об этом слышала, у меня как раз последний вылет был в апреле прошлого года. Но решила уточнить, может кто-то так летал и есть свежий опыт🙂
-
Туристом їдете..нам ж для того і дали безвіз ...
-
Шо за ... Дурниці писали ...по біометричному паспорту в Шенген зоні можна бути 90 днів ...
-
Добрый день, скажите пожалуйста это все должны делать или это только для каких то особых случаев? Когда я захожу в мой аккаунт я вижу мою заявку (для мамы). Но я не могу ее открыть, только вижу когда заявка была отправлена и статус (submitted).
-
Зрозуміло. Дякую всім за відповіді. Завтра або в понеділок буду знову телефонувати і просити супервайзера
-
Вітаю! Якщо ви клієнт Desjardins (за інші банки не в курсі), то послуги Commissaire d'assermentation для вас безкоштовні. Це якщо вам треба засвідчити форми для ПР 0190 або 5409. Ділюся досвідом)
-
Поки ви чекаєте - тобто"в статусі очікування " - дитина знаходиться тут легально.
-
Пардон?
-
Може і то може ,проблеми в тих хто має статус біженця в певній країні...але це можливо
-
Як то може бути таке? Якщо у вас безвіз? На то він і безвіз щоб вільно подорожувати Європою.
-
Якось тут у гілці я читала, що було таке, що жінці також приходив (але давно було).
-
Я вижу в личном кабинете возможность добавить аппликантов. Если я их добавлю - они попадут вместе со мной на интервью? Или им нужно будет отдельные даты искать?
-
Вітаю! Якщо ви клієнт Desjardins (за інші банки не в курсі), то послуги Commissaire d'assermentation для вас безкоштовні. Це якщо вам треба засвідчити форми для ПР 0190 або 5409. Це для Квебеку, переважно, звичайно.
-
Якщо ви ще не отримували номер аплікації, то ви поки що не можете підв'язати аплікацію до GCKey.
-
Дякую, ще немає 18ти і буду в манітобі
-
Для українців по СUAET.
-
А це ЕЕ або нон-ЕЕ?
12 Jan 2024, 17:45
252397/434768
2 minutes ago