PR CUAET
-
Шо за ... Дурниці писали ...по біометричному паспорту в Шенген зоні можна бути 90 днів ...
-
Добрый день, скажите пожалуйста это все должны делать или это только для каких то особых случаев? Когда я захожу в мой аккаунт я вижу мою заявку (для мамы). Но я не могу ее открыть, только вижу когда заявка была отправлена и статус (submitted).
-
Зрозуміло. Дякую всім за відповіді. Завтра або в понеділок буду знову телефонувати і просити супервайзера
-
Вітаю! Якщо ви клієнт Desjardins (за інші банки не в курсі), то послуги Commissaire d'assermentation для вас безкоштовні. Це якщо вам треба засвідчити форми для ПР 0190 або 5409. Ділюся досвідом)
-
Поки ви чекаєте - тобто"в статусі очікування " - дитина знаходиться тут легально.
-
Пардон?
-
Може і то може ,проблеми в тих хто має статус біженця в певній країні...але це можливо
-
Як то може бути таке? Якщо у вас безвіз? На то він і безвіз щоб вільно подорожувати Європою.
-
Якось тут у гілці я читала, що було таке, що жінці також приходив (але давно було).
-
Я вижу в личном кабинете возможность добавить аппликантов. Если я их добавлю - они попадут вместе со мной на интервью? Или им нужно будет отдельные даты искать?
-
Вітаю! Якщо ви клієнт Desjardins (за інші банки не в курсі), то послуги Commissaire d'assermentation для вас безкоштовні. Це якщо вам треба засвідчити форми для ПР 0190 або 5409. Це для Квебеку, переважно, звичайно.
-
Якщо ви ще не отримували номер аплікації, то ви поки що не можете підв'язати аплікацію до GCKey.
-
Дякую, ще немає 18ти і буду в манітобі
-
Для українців по СUAET.
-
А це ЕЕ або нон-ЕЕ?
-
Шо все рівно... Ви читаєте що я пишу ... Ясно що " нада " Як я получу новий WP на три роки ( якщо подамся в 2025 і ще + пів року розгляд) . То на скільки на 1.5 року отримаю...
-
Я получила емэйл для оплаты биометрии. Там есть номер IUC и номер Demande. Один из них номер аплікації? І скажіть, будь ласка, маючи цей номер, потрібно приєднати аплікацію до облікового запису? Це для того, щоб стежити за просуванням процесу?
-
Бо така натура!!! У деяких пасспорт був і є до 27-28-29 року і всерівно мне надаааа
-
Всім добрий вечір. Чи було у когось, що запит на медицину приходив раніше, ніж запит на біометрику?
-
І я про то ж...
12 Jan 2024, 17:45
252402/434463
35 minutes ago